به گزارش
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران و به نقل از نیو نیوز همه انسان ها می دانند که خوردن میوه و سبزیجات برای بدن بسیار مفید است اما همه ی انسان ها از فاسد شدن سریع میوه ها بسیار گله و شکایت می کنند و دیگر رمقی برای خرید سبزیجات و میوه های تازه پیدا نمی کنند.
پژوهشگران موفق شدند با استفاده از طراحی و تولید برگه ها و پاکت های عمر مفید میوه ها و سبزیجات را 4 برابر کند.
دانشمندان با تزریق مواد ترشی جات از جمله شنبلیله توانستند واکنش های شیمیایی را در کاغذ ایجاد کنند که این واکنش شیمیایی از عمر مفید میوه ها و سبزیجات را طولانی می کند.
پژوهشگران معتقدند میوه های مختلف را نباید کنار هم قرار داد زیرا هر میوه ای گاز منحصر به فردی از خود متصاعد می کند که باعث آسیب رساندن و فاسد کردن میوه های دیگر می شود./ح