نارنج سرشار از ویتامینC است.

کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران با بیان اینکه نارنج هضم غذا را آسان می کند گفت: نارنج از میوه هایی است که برای اعصاب، دفع سنگ کلیه و مثانه ،گلودرد و فشارخون بسیار مفید و خوردن آن با شکر در رفع یبوست موثر است.

امینی با اشاره به اینکه نارنج اثر ضدعفونی کننده و میکروب کشی دارد افزود: برای درمان گلودرد و فشار خون باید نصف لیوان آب نارنج را با یک قاشق عسل مخلوط کرده و بعد از غذا میل شود.

کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه عرق بهار نارنج برای زدودن غم و افسردگی موثر است افزود: پوست میوه نارنج نیز هم نشاط آور و تقویت کننده قلب و معده است و در صورت ناشتا بودن در خوردن نارنج زیاده روی نکنید زیرا موجب ضعیف شدن کبد می شود.

به گفته امینی اگر دم کرده 10 گرم پوست نارنج خشک شده را بکوبید و با آب بخورید از استفراغ و تهوع جلوگیری می کند و انگل های معده و روده را از بین می برد./ب

برچسب ها: نارنج ، سرشار ، ویتامین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۸ ۰۶ بهمن ۱۴۰۰
ممنون از لطفتون و راهنمایی شما
Afghanistan
ناشناس
۱۳:۳۰ ۰۳ بهمن ۱۴۰۰
نارنج