سرآشپزي كه با خوردن فلفل بسيار تند در آشپرخانه رستوران دچار ايست قلبي شده، از صاحبكارش درخواست غرامت كرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ؛ عارف علي 26 ساله مدعي است زماني كه سس فلفل تندي كه براي غذاي يك مشتري آماده كرده بوده را امتحان مي‌كرد از تندي بيش از اندازه دچار ايست قلبي شده و توسط همكارانش به بيمارستان منتقل مي‌شود.اين سرآشپز كه در رستوراني در مركز شهر لندن كار مي‌كند با وجود رد شدن خطر با تشكيل پرونده‌اي عليه صاحب رستوران مدعي شده او بايد غرامت ايست قلبي و شوكي كه به بدن آشپزش وارد شده را بپردازد.
طبق شكايت علي او با عكس‌العمل شديدي كه بدنش به فلفل نشان داده ديگر حتي مي‌ترسد آشپزي كند و اين حادثه به قيمت شغل و آينده‌اش تمام شده است.
عارف‌علي مدعي است، صاحب رستوران چون خودش غذاهاي تند را دوست دارد هميشه او را به تهيه اين نوع غذاها و چشيدن آنها تشويق مي‌كرده و به‌علت مصرف زياد غذا‌هاي تند دچار شوك قلبي شده است.
برچسب ها: غذا ، تند ، سکته
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.