به گزارش
سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران و به نقل از روابط عمومي راه آهن جمهوري اسلامي ايران، عبدالعلي صاحب محمدي مديرعامل راه آهن با اعلام اين خبر گفت: اين پروژه با هدف تامين نيروي کشش مورد نياز حمل و نقل ريلي مسافري براي رسيدن به سهم 18 درصدي کل حمل و نقل مسافري در کشور، افزايش ناوگان لکوموتيوهاي فعال کشور به ميزان600 دستگاه و ارتقاي سرعت قطارهاي مسافري تا 160کيلومتر در ساعت به بهره برداري مي رسد.
به گفته وي امکان توليد برق مورد نياز سالن هاي مسافري توسط لکوموتيو و حذف واگن مولد برق، کاهش مصرف سوخت با ارتقاي سطح تکنولوژي و همچنين انتقال دانش ساخت و توليد لکوموتيو و بومي سازي آن در داخل کشور از ديگر اهداف اين پروژه است.
صاحب محمدي خاطرنشان کرد: با اجرايي شدن كامل اين پروژه تعداد لکوموتيوهاي آماده سرويس دهي به بخش مسافري از تعداد 130 دستگاه به بيش از 250 دستگاه خواهد رسيد که با اين اتفاق عملا ظرفيت لکوموتيوهاي مسافري به بيش از 2 برابر افزايش مي يابد.
مديرعامل راه آهن جمهوري اسلامي ايران در ادامه با اشاره به دستاوردهاي اين پروژه تصريح کرد: با بهره گيري از اين لکوموتيوها سرعت لکوموتيوهاي مسافري به 160 کيلومتر بر ساعت افزايش مي يابد ضمن اينکه امکان کاهش مصرف سوخت در بخش حمل و نقل مسافري ريلي تا ميزان تقريبي 25 درصد و بهره مندي از ظرفيت هاي صنايع پشتيبان داخلي کشور در جهت تامين ملزومات ساخت لکوموتيو نيز مهيا مي شود.
براساس اين گزارش؛ لکوموتيوهاي ايران سفير از ويژگي هاي متمايزي ازجمله بهره مندي از سيستم ترمز الکتروپنوماتيک، سيستم مولد برق براي استفاده در واگن هاي مسافري، موتور ديزل مطابق با استانداردهاي روز اروپا و ... برخوردار هستند./عب