به گزارش خبرنگار باگاه خبرنگاران شهرکرد :
دکتر ناصر خسروي گفت: آنچه امروز بر اهميت كنترل بيماري ايدز در كشور افزوده است، افزايش آمار مبتلايان به اين بيماري و رشد تصاعدي آن است.
به گفته وي، بر اساس تحقيق علمي بيش از ۱۸ هزار نفر در كشور به HIV مبتلا هستند و سالانه، ۷ تا ۹ هزار نفر به اين آمار افزوده مي شود.
وي، تغيير روند انتقال ايدز را يكي از معضلات بزرگ مقابله با اين بيماري بر شمرد و افزود: متأسفانه در سال هاي اخير، با افزايش رفتارهاي پرخطر انتقال ويروس از طريق ارتباط جنسي در رتبه اول راه هاي انتقال، قرار گرفته است.
خسروي خاطر نشان کرد: اگر چه بيماري ايدز، معضل جهاني است اما توجه زودهنگام برخي از كشورها موجب شده است روند كنترل آن با سرعت بيشتري پيش رود.
وي گفت: شيوع اين بيماري در كشورهاي خاورميانه، چين و هندوستان، از اواخر سال ۲۰۱۰ با رشد چشمگيري رو به رو بوده است.
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد افزود: بيش از دو دهه از شناسايي بيماري ايدز مي گذرد و يكي از آسيب پذرترين اقشار جامعه در مقابل اين بيماري، جوانان هستند، ولي با علم به اين موضوع همچنان آنگونه كه بايد اطلاع رساني و آگاهي بخشي صحيح و به قدر كفايت در جامعه صورت نگرفته است و رفتارهاي مخاطره آميز آنان همچنان به قوت خود باقي است.
خسروي گفت: جوانان، به دليل قرار گرفتن در برهه خاصي از زندگي و تجربه، ويژگي هاي روحي و اخلاقي جديد در معرض خطرات زيادي قرار خواهند گرفت، حال انكه آموزش لازم در زمينه شناسايي اين ويژگي ها، نحوه برخورد صحيح با هيجانات و كنترل آن توسط آنان دريافت نشده است.
رئیس مرکز بهداشت استان چهارمحال و بختیاری، با بيان اينكه، امروز قشر جوان و ميانسال كشور به شدت در معرض خطر ابتلا به HIV قرار دارد، افزود: مرگ و مير، و از هم گسيختگي نظام خانواده، از عواقب اجتناب ناپذير ابتلای فرد به HIV است، حال آنكه آموزش گروه هاي هدف مي تواند تا حد قابل توجهي از بروز اين معضل در جامعه پيشگيري نمايد./س