خوردن گوجه فرنگي از دو تا شش بار در هفته تا 46 درصد احتمال ابتلا به افسردگي را كاهش مي‌دهد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران  سنندج، گوجه فرنگي منبع غني آنتي‌اكسيدان است كه مي‌تواند انسان را در مقابل برخي بيماري‌ها محافظت كند.
خوردن گوجه فرنگي دو تا شش بار در هفته احتمال ابتلا به افسردگي را نسبت به افرادي كه كمتر از يك بار در هفته گوجه فرنگي مصرف مي‌كنند تا 46 درصد كاهش مي‌دهد./س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.