به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران از سنندج، دكتر امیر ارسلان هاشمی گفت: غذا (شامل قند و
چربی) در
كبد و روده كوچك به مادهای به نام تری گلیسیرید تبدیل میشود و سپس به جریان خون و پس از آن به دیگر بافتهای بدن راه پیدا میكند.
وی تصریح كرد: تری گلیسیرید منبع انرژی برای كلیه فعالیتهای فیزیكی
محسوب میشود و برای بدن بسیار ضروری است، ولی مقدار بیش از حد آن مشكل ساز
خواهد بود؛ چرا كه به چربی تبدیل میشود و پس از آن چاقی به وجود میآید.
دكتر هاشمی در ادامه تاكید كرد:
چای
سبز به علت داشتن مقادیر فراوان پلی فنل، آنزیمی را فعال میكند كه مسئول
از بین بردن تری گلیسیرید اضافی در بدن است. به عبارت دیگر،
چای سبز كمك موثری در سوزاندن چربیهای اضافی بدن میكند و همچنین وی در ادامه گفت:
چای سبز سرشار از اسید آمینههای یتانین است كه با كمك گردش خون در سلولهای مغز، نوعی حس آرامش را القا میكند و نوشیدن مداوم
چای سبز اشتیاق زنان و مردان مسن به زندگی را افزایش میدهد. /س