وی ادامه داد: از سوی ارگان ها و تشکل های مربوط در حوزه فرهنگ سازی استفاده از نان های صنعتی کوتاهی شده است.
وی با اشاره به مزایای صنعتی شدن تولید نان کشور گفت: نان های صنعتی چه به لحاظ بهداشتی، کیفیت، مدت زمان نگهداری و ارزش غذایی نسبت به نان های سنتی شرایط بهتری دارند.
قبادی خاطر نشان کرد: پس از طرح هدفمندی یارانه ها و تحول در بخش گندم، آرد و نان نسبت به قبل ضایعات نان کاهش یافته است که با صنعتی شدن صنعت نان کشور ضایعات نان به حداقل ممکن می رسد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اعلام اینکه در زمینه اختصاص آرد به واحد های تولید نان صنعتی مشکلی وجود ندارد، گفت: فارغ از هر گونه محدودیتی آرد مورد نیاز واحد های تولید نان صنعتی تامین می شود./س