گفتنی است، متوسط حجم باکتری ها که از طریق مدفوع منتقل می شوند روی سطح پیشخوان آشپزخانه 200 برابر بیش تر از صندلی توالت است.
اسفنج ها باکتری ها را در خود ذخیره می کنند و باعث رشد باکتری های آلوده می شوند.
حاکیست: عده زیادی از افراد فکر می کنند آشپزخانه تمیزترین مکان خانه است و متخصصان توصیه می کنند برای تمیز کردن سطوح آشپزخانه از پارچه های یک بار مصرف و محلول های شست شوی ضد باکتری استفاده کنید و باید هر دو هفته یک بار اسفنج آشپزخانه را با اسفنج نو جایگزین کرد و اسفنج آلوده را از محیط آشپزخانه دور کرد./ع2