به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، پزشكان متخصص تغذيه معتقدند اسفناج سبزي مفيدي براي تقويت اعصاب است و همچنين براي رفع بيماري آسم و گرفتگي صدا موثر است.
اسفناج به دليل داشتن مادهاي به نام اسپيناسين هضم غذا را تسريع ميكند. اين ماده باعث تحريك معده و ازدياد ترشحات آن ميشود. اسفناج خنككننده است و براي پايين آوردن تب مفيد است. ورم روده كوچك را رفع ميكند، همچنين ملين است و يبوست را برطرف ميكند.
خوردن اسفناج در رفع تشنگي موثر است و براي از بين بردن ورم و درد گلو مفيد است.
اسفناج كلسترول خون را پايين ميآورد و بهترين دارو براي كساني است كه مبتلا به كم خوني هستند. اين سبزي تعداد گلبولهاي قرمز خون را افزايش ميدهد و چون داراي كلروفيل است عضلات روده را تحريك ميكند.اسفناج به علت داشتن اگزالات براي بيماران مبتلا به ورم مفاصل و سنگهاي كليه و مثانه مناسب نيست.
همچنين آنهايي كه سرد مزاج هستند بايد اسفناج را با ادويه گرم نظير زنجبيل و هل ميل كنند.
گفتني است مصرف اسفناج براي لاغر شدن و وزن كم كردن هم مفيد است./س