كيمياگر متخصص تغذيه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: خوردن چای به شرط آنکه با مواد قندی شیر ینی جات مصرف نشود مشکلی
ندارد و همچنین خانم های باردار از نیم ساعت به صرف غذا و تا یک ساعت و نیم
بعد از غذا از چایی استفاده نکنند تا آهن غذا کم نشود.
کیمیاگر تصریح
کرد: نوشیدن مکرر چای در طول روز بیش از 6.7 لیوان باعث تغییر رنگ دندان
ها شده و زرد می شوند و همچنین حد زمان چایی 4.6 لیوان باشد.
وی در خصوص
مواد جایگزین چایی اظهار داشت: تمام انواع سبزی ها، میوه ها می تواند
جایگزین چای شود اما چایی بدلیل آرامش بخش بودن بسیاری از افراد از آن
مصرف می کنند یک آرامش بخش را میوه ها وسبزیجات ندارن./ع2