علي اکبر رضوي عضو هيئت مديره جامعه صنفي مسئولان فني صنايع غذايي و آرايشي و بهداشتي کشور در گفتگو با
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران با اشاره به اهميت نظارت بر توليدات مواد غذايي اظهار داشت: نظارت بر توليدات محصولات غذايي طبق قانون برعهده مسئول فني است اما عليرغم اهميت و حساسيت و جايگاه اين شغل در حفظ سلامت افراد جامعه، سقف حقوقي پائين و پرداخت آن توسط کارفرمايي که مسئول فني ناظر بر توليد محصولات آن است سبب بي انگيزگي و بروز مشکلاتي در نظارت بر صنعت غذا شده است.
وي افزود: اقدامات لازم توسط وزارت بهداشت انجام شده تا مسئولان فني شاغل در صنعت غذا داراي کد شناسايي ثابتي شوند، اين کد با تغيير کارفرما تغيير نمي کند و هر مسئول فني با اين کد شناخته مي شود.
رضوي يادآور شد: به اين ترتيب مسئول فني مي تواند با استفاده از اين کد شناسايي جهت اخذ پروانه هاي بهداشتي محلي که در آن به کار مشغول است اقدام کند.
عضو هيئت مديره جامعه صنفي مسئولان فني صنايع غذايي و آرايشي در ادامه افزود: براي اينکه اطلاعات علمي مسئولان فني به روز شود دوره هاي آموزشي ضمن خدمت داراي امتيازي به طور مستمر برگزار مي شود که به تازگي براي رفاه حال مسئولان فني که امکان حضور در کلاس هاي تهران را ندارند دوره آموزشي مجازي جامعه راه اندازي شده است که اين دوره هاي آموزشي مجازي امکان آموزش مسئولان فني در سراسر ايران به صورت يکسان را فراهم کرده است./ک