سخنگوي دستگاه قضا گفت: برای بیش از 100 نفر در پرونده بزرگ فساد بانکی کیفرخواست صادر شده و علاوه بر کیفرخواست، 39 نفر نیز محاکمه شده‌اند.

به گزارش خبرنگار حقوقي قضايي باشگاه خبرنگاران، حجت‌الاسلام والمسلمين غلامحسین "محسنی اژه‌ای" دادستان کل کشور در چهل و دومین نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه که امروز 11 دیماه در حوزه ریاست قوه قضاییه برگزار شد، اظهار داشت: همانطور که از زبان مسئولین شنیدید جامعه اسلامی حقیقتا انتظار دارد هیچگونه ناامنی وجود نداشته باشد و خانواده‌ها و آحاد جامعه بتوانند با کمال آرامش به زندگی روزمره خود ادامه دهند،‌ بدیهی است کسانی که امنیت جامعه را به هر شکلی به هم بزنند به هیچ عنوان قابل قبول نیست که به آنها امان داده شود. 

* برخورد جدي با تبهكاران


وي با اشاره به عزم جدی دستگاه قضا در برخورد با این افراد گفت: دستگاه قضا مصمم است با هرگونه ناامنی و هرکس که امنیت جامعه را بر هم می‌زند مقابله کند، در این راستا از نیروهای انتظامی و اطلاعاتی درخواست همکاری شده و امیدواریم تبهکاران دست‌ از کارهایشان بردارند و راضی نباشند هم‌میهنان احساس ناامنی کنند چرا که اگر به اقدامات مجرمانه خود ادامه دهند به چنگال عدالت گرفتار می‌شوند.
 
حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای اسامی دو نفر از بدهکاران بانکی به نام های درمنی و یاقوت مند را اعلام کرد.

سخنگوی قوه قضاییه در خصوص پرونده مفاسد اقتصادی اظهار داشت: در رابطه با پرونده مفاسد اقتصادی به اشکال مختلف تقاضا داریم مسولین اجرایی در قسمت‌های مختلف نظارت و دقت کنند و بخش‌های مختلف نیز به مجموعه فعالیت‌های زیرمجموعه‌های خود نظارت کنند، تا شیطان صفتان وارد نشوند و کارمندان را به فساد و جرم (اختلاس، زمین‌خواری، پولشویی و ...) آلوده نکنند چرا که مقدورات و امکانات ما محدود است هر چند تلاش می‌کنیم در حد توان در رابطه با مفاسد اقتصادی به طور جدی برخورد کنیم.

وی در ادامه افزود: در همین راستا عرض می‌کنم که پرونده بزرگ فساد بانکی پیچیده بود چرا که مبلغ بسیار بزرگ بود و بخش‌هایی از بانک‌ها و غیربانک‌ها با این قضیه مرتبط شدند، به عنوان نمونه تنها دادنامه یک بخش از پرونده 1600 صفحه شد.

* صدور كيفر خواست براي بيش از 100 مفسد اقتصادي


حجت‌الاسلام والمسلمين محسنی‌ اژه‌ای با بیان اینکه برای بیش از صد نفر در پرونده بزرگ فساد بانکی کیفرخواست صادر شده است افزود: در این پرونده علاوه بر کیفرخواست برای صد نفر، 39 نفر نیز محاکمه شدند، متعاقبا 11 نفر محاکمه و محکوم شدند و پرونده‌شان در مرحله تجدیدنظر است و ساير افراد که هنوز محاکمه نشده‌اند پرونده‌شان در نوبت رسیدگی در دادگاه انقلاب است.

دادستان کل کشور با بیان این مطلب که پرونده اخلال‌گران ارزی و پولی، پرونده فساد بانکی را تحت‌الشعاع قرار داد تصریح کرد: پرونده اخلال‌گران ارزی و پولی روند رسیدگی پرونده فساد بانکی را کند کرد اما ما سعی می‌کنیم به طور جدی به باقی افرادی که هنوز حکمشان صادر نشده در پرونده بزرگ فساد بانکی رسیدگی کنیم.

* پرونده اخلال‌گران اقتصادي به دادگاه رفته است


وی با اشاره به اخلال‌گران نظام اقتصادی افزود: در خصوص اخلال‌گران نظام اقتصادی ضرورت داشت بانک مرکزی و وزارت اقتصاد و دارایی در مورد اینکه آیا اقدامات این افراد اخلال در نظام اقتصادی است یا خیر؟ پاسخ دهند چرا که ممکن است خلاف باشد اما اخلال نباشد.

دادستان كل كشور اظهار داشت: خلاف یک مرجع و اخلال نیز یک مرجع رسیدگی دارد و مجازات آنها متفاوت است. 8 الي 9 پرونده در این خصوص به دادگاه رفته که کیفرخواست صادر شده و ما همچنان منتظر پاسخ بانک مرکزی و وزارت اقتصاد و دارایی هستیم.

وی با بیان اینکه یکی از وظایف ذاتی و اصلی بانک‌ها تخصیص منابع است گفت: بانک‌ها می‌بایست منابع را به گونه‌ای تخصیص دهند که قابل برگشت باشد یعنی وام را طوری اعطا کنند که قابل وصول باشد و اگر هر کدام از مسئولین ذیربط در امر تخصیص منابع و نظارت بر پولی که به عنوان وام می‌دهند کوتاهی کنند شرعا و قانونا مسئولند.

دادستان کل کشور با بیان اینکه مطلب که بانک‌ها باید به نحوی اعتبار بدهند که قانون قابل برگشت باشد، گفت: بانک‌ها می‌بایست ضمانت لازم را برای پولی که به افراد می‌پردازند دریافت کنند تا اگر به هر دلیلی مشکلی پیش آمد و یا فرد فوت کرد، بانک بتواند طلب خود را وصول کند؛ همچنین وظیفه دارد طبق قانون نسبت به پولی که می‌پردازد نظارت داشته باشد و تحقیق و بررسی کند که این پول آیا در همان زمینه‌ای که گرفته شده مصرف می‌شود یا خیر؟

حجت‌الاسلام والمسلمين محسنی اژه‌ای با بیان این مطلب که مطالبات بانک‌ها بر سه قسم است افزود: اول آنکه سررسید گذشته (وقت قسط رسیده ولی پرداخت نشده است‌)، دوم معوق (بیش از 6 ماه گذشته و اقساط پرداخته نشده است) و سومی مشکوک‌الوصول (از 6 ماه تا 18 ماه تاخیر در پرداخت اقساط به طوری که بانک نمی‌داند اقساط وصول می‌شود یا خیر، از اقسام مطالبات بانک می‌باشند.

* دولت بگويد چرا اين همه معوقه بانكي وجود دارد؟

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت:‌ اولین سوال از دولت و بانک این است که چرا این مقدار معوقه وجود دارد، بنابر صحبت اخیر رئیس‌جمهور افرادی که به بانک‌ها بدهی دارند سه دسته‌اند؛‌ یک بدهکاران خرد، دوم افرادی که جهت فعالیت اقتصادی از بانک وام گرفته اما نتوانسته‌اند پرداخت کنند و سوم تقلب‌کاران که وام گرفته‌‌اند ولی نداده‌اند لذا ما این سوال را از مدیران بانک‌ها، دولت و وزارت اقتصاد و دارایی می‌پرسیم که چرا وثیقه مناسب برای دریافت وام اعطایی در اختیار ندارند.

حجت‌الاسلام و المسلمين محسنی‌اژه‌ای با بیان اینکه اولین خلاف این است که چرا با شیوه‌ای وام می‌دهید که اکنون قابل برگشت نیست، اظهار داشت: برای وصول مطالبات بانک‌ها، ابزارهای مختلف در اختیار است اما سوال اینجاست که چرا از ابزارها و شیوه‌های مختلف استفاده نمی‌شود، از سال 82 تا کنون اعلام می‌شود که دولت معوقه دارد؛ چه اقداماتی در این راستا انجام شده که هنوز معوقات وصول نشده است؟

سخنگوی قوه قضاییه در ادامه افزود: بانک‌ها و موسسات اعتباری موظف هستند اگر فردی بدهی داشت برای او محدودیت و محرومیت‌هایی ایجاد کنند و مجددا به او وام ندهند؛‌ ما شاهد هستیم در مواردی افرادی که در بانک‌ها هستند، مقصرند چرا که با فردی که می‌دانستند کار خلاف می‌کند تبانی کرده‌اند، یعنی رشوه گرفته‌اند و وامی را پرداخت کرده‌اند همانطور که همین زد و بندهای صوری موجب فساد بانکی شد.

وی در ادامه گفت: فکر می‌کنم در 27 آذرماه سال 89 بود که رئیس جمهور نامه‌ای به رئیس دستگاه قضا در مورد زمین‌خواران و کسانی که به ناحق مالی را تصرف کرده‌اند نوشت و دستور رسیدگی داد - دستگاه قضا اعلام کرد هرگونه کمکی که در توانش است دریغ نمی‌کند - اما در بیرون مطرح شد لیست 250 نفر از مفسدین اقتصادی اعلام شده و ما به دنبال آن اعلام کردیم این افراد اخلال‌گران اقتصادی نیستند چرا که کسانی که معوقه دارند جزء مفسدین اقتصادی به شمار نمی‌آیند.

اين مقام ارشد قضايي با بیان اینکه دستگاه قضا بلافاصله به همه دادگستری‌ها درخواست رسیدگی به پرونده این افراد شد اعلام کرد: به تمامی دادگستری‌ها اعلام شد تا بررسی شود که این افراد سابقه‌دار هستند یا خیر؛ اما در بررسی‌ها مشاهده شد تعداد قابل توجهی سابقه نداشتند، بعضی افراد سابقه داشتند و برخی جرمشان صرفا معوقات بانکی بود لذا سازمان بازرسی کل کشور پرونده افرادی که در لیست بودند را پیگیری کرد و در خرداد سال 90 گزارشات خود را پیگیری کرد.

دادستان کل کشور تصریح کرد: همزمان کمیسیون اصل 90 مجلس نیز این قضیه را دنبال کرد و دستگاه قضا تعامل و همکاری بالایی با این کمیسیون ایجاد کرد و ما تعدادی از اسامی را از آنها گرفتیم که مشترک بودند.

وی با اشاره به صحبت‌های یکی از معاونین در نیمه اول سال 90 اظهار داشت: در نیمه سال 90 یکی از معاونین اعلام کرد که ما خود می‌خواهیم در این قضیه پیش قدم شویم لذا خواهان تشکیل کمیسیون هستیم و برای این هدف افرادی را نیز به کار می‌گیریم و از دستگاه قضا خواهان نماینده هستیم تا این امر رسیدگی شود.

حجت‌الاسلام والمسلمين محسنی‌ اژه‌ای با بیان اینکه در ماه گذشته اعلام شد 9 هزار میلیارد تومان از معوقات وصول شده است، گفت:‌ در این راستا ما خواستیم اگر پرونده‌هایی وجود دارد که دستگاه قضا می‌تواند کمک کند دولت به ما اعلام کند، مرداد سال 90 معاونت ذیربط نامه‌ای در پاسخ نوشت و خبر داد ما تعدادی پرونده (اعم از اختلاس و کلاهبرداری و رشوه) که در دادگاه مطرح است را دنبال کرده‌ایم؛ در اینجا ملاحظه شد که لیست معوقات بانکی به دستگاه قضا داده نشد و پرونده‌هایی که به آن رسیدگی شده است شامل همه  خلاف‌های بانکی بود.  در ادامه نشست خبري با بيان اين که از بانک مرکزي خواسته‌ايم که معوقات بانکي را اعلام کند.

دادستان كل كشور اظهار داشت: اقدام ديگري که قوه قضاييه براي دريافت اسامي معوقات بانکي از بانک مرکزي به کار گرفته است انجام مکاتبه‌اي در اين خصوص براي دريافت اسامي بدهکاران بانکي بود که بعد از مدتي بانک مرکزي پاسخ داد و تعدادي را معرفي کرد که آن ها را ممنوع الخروج کرده است.

وي ادامه داد: اين پاسخ نامه جواب مورد نظر ما نبود زيرا که در اين ليست فقط از سه بانک نام برده شده بود که براي ما پذيرفتني نبود.

وي افزود: در آبان ماه از معاونم خواستم که بار ديگر با بانک مرکزي براي دريافت معوقات بانکي مکاتبه کند که باز پاسخ ندادند، باز پيرو آن نامه ديگري به بانک مرکزي ارسال کرديم که هنوز پاسخي در اين باره دريافت نکرده‌ايم.

* رئيس جمهور هنوز هم اسامي 300 بدهكاري مطرح شده را اعلام نكرده است

سخنگوي دستگاه قضا با اشاره به سخنان اخير رئيس‌جمهور مبني بر اين که 60 درصد پول کشور در جيب 300 نفر است تصريح کرد: در اين باره نيز نامه‌اي مکتوب به رئيس جمهور ارسال کرديم ولي تاکنون اين اسامي را معرفي نکرده است.

وي با اشاره به سخنان غلامحسين الهام سخنگوي رئيس جمهور درباره ممنوع الخروجي‌ها و ارائه ليستي در مرداد ماه گفت: همان طور که توضيح دادم مواردي را که ايشان اعلام کردند مورد نظر قوه قضاييه نبوده و حتي سخنگوي دولت توضيحاتي را داده اند که از آن برداشت بدي شده که اکنون بحث ما نيست ولي اگر واقعا 60 درصد پول کشور در جيب 300 نفر است دولت بايد ليست را به دستگاه قضا بدهد تا بررسي‌هاي لازم صورت گيرد.

* دستگاه قضا اهتمام ويژه‌اي براي ريشه كن كردن اعتياد دارد

وي با اشاره به مواد مخدر صنعتي بيان کرد: مواد مخدر صنعتي بسيار زيان آور هستند و جوان‌ها را مبتلا مي‌کنند و اعتياد آن‌ها مشکلات زيادي را براي جامعه به بار مي‌آورد.

حجت‌الاسلام والمسلمين محسني اژه‌اي تاکيد کرد: همه مردم،‌ مسئولين و رسانه‌ها بايد کمک کنند تا اين بلاي خانمان سوز ريشه کن شود و اگر جلوگيري نشود و باعث گرفتار شدن عده‌اي در دام قاچاقچيان مواد مخدر شود با اشد مجازات قوه قضاييه روبه رو خواهند شد.

وي افزود: همان گونه که تاکنون نيز ديده‌ايد برخوردهاي شديدي و مجازات‌هاي سنگيني با قاچاقچيان شيشه، کراک و هم چنين تجاوز به عنف و مخلان امنيت جامعه صورت گرفته است.

سخنگوي دستگاه قضا در ادامه نشست خبري در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران، مبني بر اين که براساس ماده 606 قانون مجازات اسلامي اگر هر مسئولي از ارائه مدارک کشف جرم به دستگاه قضا خودداري کند مرتکب جرم کتمان شده است،  از اين رو آيا عدم ارائه ليست بدهکاران بانکي منجر به اثبات جرم کتمان دولت نمي‌شود تصريح کرد: ما قائل به کتمان نيستيم و بعد از نامه من به رئيس جمهور براي ارائه ليست بدهکاران بانک مرکزي يک سي دي به قوه قضاييه ارسال کرده و اسامي در آن قرار دارد و اکنون در حال آناليز آن هستيم ولي به هر حال ما قائل به کتمان نيستيم ولي اگر احساس شود که کسي عمدا خواسته کتمان کند حتما رسيدگي مي‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمين محسني اژه‌اي هم چنين درباره دور جديد برخوردها با اخلال گران بازار ارز اظهار داشت: دور جديد نيست بلکه برخوردها ادامه دارد و اگر کساني در اين شرايط باعث اخلال در بازار سکه و ارز شوند با آن‌ها برخورد مي‌شود.

وي در ادامه درباره دستگيري‌هاي اخلال گران بازار ارز گفت: براي تعدادي از کساني که دستگير شده بودند کيفر خواست صادر شده و هم چنين برخي از اين افراد اخلال در نظام ارزي کشور نيز درباره آن‌ها صدق مي‌کند.

*‌ توهين نمايندگان هم قابل پيگيري است

سخنگوي دستگاه قضا در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر اين که آيا براساس قانون مي‌توان از نطق نماينده مجلس اعلام جرم کرد گفت: اگر نماينده‌اي در راستاي وظيفه نمايندگي‌اش عمل کند و نطق داشته باشد مصونيت دارد ولي اگر نطقش برخلاف وظايف نمايندگي اش باشد مرتکب جرم شده و قابل تعقيب است.

وي درباره توهين عده‌اي به رئيس جمهور اظهار داشت: کساني که به شخصيت حقيقي و حقوقي رئيس جمهور توهين کنند مورد تعقيب قرار مي گيرند و مدعي العموم نيز درباره توهين‌هاي اخير در يک مورد شکايتي را مطرح کرده است.

وي با اشاره به دادگاه زورگيران تهران گفت: حکم متهمان اين پرونده هنوز صادر نشده است.

وي هم چنين درباره اجراي احکام افرادي که حکم قصاص دارند و در زندان به سر مي‌برند گفت: قصاص حق شخصي افراد است و اگر تقاضاي قصاص از سوي اولياي دم ارائه شود مورد بررسي قرار مي‌گيرد.

* اجراي حكم قصاص منوط به تقاضاي اولياي دم

سخنگوي دستگاه قضا ادامه داد: اجراي حکم قصاص نياز به تقاضاي اولياي دم دارد ولي اگر متهمي هم به زندان و هم به قصاص محکوم شود و در زماني که دوره محکوميت حبس خود را مي گذراند اگر از سوي خانواده مقتول تقاضاي اجراي حکم وي ارائه نشود دادگاه و دادستان براساس تمهيداتي در اين باره تصميم گيري خواهد کرد.

وي همچنين درباره پرونده رمالان منتصب دولت تصريح کرد: اين عنوان مجرمانه پرونده مذکور نيست ولي دو نفر از متهمان اين پرونده در دادگاه محاکمه شده اند و حکم آن‌ها نيز صادر شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمين محسني اژه‌اي که در پاسخ به سوال ديگري مبني بر اين که کساني در دولت پست‌هاي کليدي دارند و پرونده‌هاي کلان مالي نيز دارند احتمال فرار آن‌ها به خارج از کشور تا قبل از پايان عمر دولت وجود دارد آيا قوه قضاييه در اين باره تصميمي ندارد؟ اظهارداشت: نسبتي که به دولت مي‌دهيد قابل تعقيب است موضوعاتي که بيان مي‌کنيد درست نيست.

سخنگوي دستگاه قضا درباره احکام صادر شده در خصوص متهمان پرونده  دختر نه ساله گفت: دو نفر در اين پرونده به حکم قصاص محکوم شده‌اند و درباره حکم نفر سوم بررسي‌ها ادامه دارد.

كيفرخواست "مهدي هاشمي" در مراحل نهايي/ "فائزه هاشمي" به انفرادي منتقل شده است

وي در ادامه با اشاره به انتقال فائزه هاشمي به سلول انفرادي تصريح کرد: فائزه هاشمي به دليل عدم رعايت برخي از ضوابط زندان از سه روز پيش در سلول انفرادي به سر مي‌برد.

حجت‌الاسلام والمسلمين محسني اژه‌اي با اشاره به پرونده مهدي هاشمي گفت: صدور کيفر خواست مهدي هاشمي در حال اتمام است و به محض اين که کيفر خواست وي صادر شود به زودي دادگاه برگزار مي‌شود.

سخنگوي دستگاه قضا درباره شکايت فرزندان هاشمي و دادستاني تهران از نماينده مجلس گفت: شکايت از طريق دادسراي ويژه روحانيت صورت گرفته و بررسي‌ها ادامه دارد.

*وكلا به قوانين خود احترام بگذارند

وي با اشاره به اتفاقات پيرامون آزمون وکلا  گفت: اين آزمون را اتحاديه کانون وکلاي دادگستري برگزار مي‌کند و اين سوال وجود دارد که آيا اين اتحاديه مي‌تواند چنين آزموني را برگزار کند و حق گرفتن مبالغ مورد نظر را از داوطلبان آزمون دارد و يا اين که کانون وکلا اين اتحاديه را زير مجموعه خود مي‌داند و همه اقدامات آن را مي‌پذيرد و حتي اگر اين آزمون با توافق سازمان سنجش انجام مي‌شود آيا قابليت برگزاري دارد؟

حجت‌الاسلام والمسلمين محسني اژه‌اي ادامه داد: وکلا خود بايد به قانون احترام بگذارند و درباره کار اتحاديه کانون وکلاي دادگستري قضاوت کنند و اگر اقدامات آن را قبول دارند دلايل خود را ارائه دهند.

سخنگوي دستگاه قضا با بيان اين که پاسخ به اين پرونده براساس امور داخلي تعريف شده است اظهار داشت: تعويض بازپرس جزو اختيارات قوه قضاييه است و مي‌تواند اين کار را انجام دهد.

وي درباره وجود پرونده مالي در يکي از استان‌هاي کشور و 40 هزار شاکي منتسب به اين پرونده تصريح کرد: اصلا در جريان اين پرونده نيستم.

دادستان كل كشور درباره نتايج دستگيري اخلال گران بازار سکه و ارز گفت: اقدامات انتظامي را نمي‌توان راهکار حل مشکلات دانست ولي نبايد متخلفان را رها کرد .

* تلاش قوه قضاييه تا حدودي بازار سكه را آرام كرد

حجت‌الاسلام والمسلمين محسني اژه اي اضافه کرد: دستگاه‌هاي اجرايي، دولت ، بانک مرکزي بايد تلاش کنند اقدامات موثري را در کنترل بازار سکه و ارز ايجاد کنند.

وي افزود: نتيجه اقدامات قوه قضاييه تا حدودي بر ايجاد آرامش در بازار سکه و ارز تاثير داشته ولي همان طور که شما مشاهده کرديد پس از گفتگوي تلويزيوني رئيس جمهور نيز قيمت‌ها بالا رفت بعد اين قيمت‌ها پايين آمدند نمي خواهم بگويم که بالا رفتن قيمت‌ها به خاطر صحبت‌هاي رئيس جمهور بود ولي اقدامات شيطنت آميز آمريکا درباره اعمال تحريم‌هاي شديدتر عليه ايران هم چنان ادامه داد و از هر فرصتي براي اين کار استفاده مي‌کنند.

* آزادي مشروط جوانفكر بستگي به شرايطي دارد كه در قانون پيش بيني شده است

دادستان کل کشور درباره پرونده جوانفکر اظهار داشت: من نشنیده‌ام آزادی مشروط وی مورد موافقت شورای طبقه بندی زندان قرار گرفته باشد، چرا که آزادی مشروط شرایطی دارد که در قانون پیش‌بینی شده است، لذا درخواست آزادی مشروط جوانفکر براساس تشخیص دادگاه صورت می‌گیرد.

حجت‌الاسلام والمسلمين محسنی‌ اژه‌ای درباره وضعیت موسوی و کروبی گفت: تغییری در وضعیت موسوی و کروبی ایجاد نشده است و قوه قضاییه هیچ برنامه‌ای در این راستا ندارد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه اقدامات قوه قضاییه در محافل بین‌المللی علیه کارهای خصمانه و غیرقانونی کشورهای خارجی چیست، افزود: کسانی که مدعی آزادی بیان هستند اجازه نمی‌دهند شبکه‌ای از ایران حرف خود را بزند و برخلاف قراردادها از این کار جلوگیری می‌کنند و اقدامات سختگیرانه‌ای انجام می‌دهند.

حجت الاسلام والمسلمين محسني اژه‌اي با اشاره به اقدامات خصمانه و غیرقانونی برخی از کشورهای خارجی نظیر بازداشت و یا متهم کردن افراد در ادامه تصریح کرد: برای این منظور می‌بایست اقدامات سیاسی و حقوقی صورت پذیرد، اقدام حقوقی را وزارت خارجه باید پیگیری کند و به دنبال آن دبیر ستاد حقوق بشر نیز در این مورد تلاش‌هایی انجام داده است؛ چنانچه اگر فردی جرمی را مرتکب شده باشد وزارت خارجه می‌بایست از حقوق شهروندی وی دفاع کند و اگر کسی را بی‌‌جهت دستگیر کرده باشد و این فرد مورد ظلم و ستم قرار گرفته باشد دستگاه قضا وارد کار شود؛ البته در مرحله اول وزارت خارجه باید اقدام کند.

دادستان كل كشور با اشاره به اقدامات پیشگیرانه قوه قضاییه از وقوع جرم گفت: قوه قضاییه برای پیشگیری از وقوع جرم که در مجلس اقدام شد ستادی تشکیل داده که هم‌اکنون این ستاد در تهران و سایر استان‌‌ها فعال شده است؛ این ستاد از طریق دستگاه‌های ارتباطی، ستادهای انتخاباتی را رصد می‌کند تا کار خلافی انجام ندهند و با نامزدهای انتخاباتی به صورت مستقیم و غیرمستقیم صحبت و مذاکره می‌کند، چنانچه در مواردی مشکلی بوجود آید یا اتفاقی بیافتد از افراد دعوت می‌کند و به آنها تذکر می‌دهد و اگر تخلفی صورت گیرد، سریعتر در شعبات مخصوص رسیدگی می‌شود.

انتهاي پيام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار