هاشم پور در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران افزود: مرکبات تولید شده استان به کشورهای ارمنستان، قزاقستان، ترکمنستان، آذربایجان و روسیه و کشورهای کویت، عراق و افغانستان صادر شد.
وی پتانسیل مازندران را به دلیل دارا بودن شرایط آب و هوایی معتدل و مرطوب، بارندگی فراوان و زمین های حاصلخیز در کشت این محصول بیان کرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با اشاره به رتبه نخست استان در تولید مرکبات در سطح کشور، وجود بازارهای فوق العاده مناسب در کشورهای منطقه سی آی اس و کشورهای عربی را فرصتی مناسب برای صدور این محصولات بیان کرد گفت: صادرات مرکبات پارسال 296 هزار دلار بوده که علاوه بر تحقق این رقم در 9 ماهه 91، بیش از 704 هزار دلار افزایش داشته و به رقم بیش از یک میلیون دلار رسیده که 238 درصد رشد را نشان می دهد.
هاشم پور تصریح کرد: از لحاظ وزنی صادرات مرکبات در 9 ماهه امسال درمقایسه با مدت مشابه پارسال بیش از 293 درصد رشد داشته است که از 364 هزار تن به هزار و 432 تن افزایش یافت./ع