براساس تحقیقات ، احتمال ابتلا به سرطان های ناحیه گلو در افرادی که چای داغ می نوشند دو برابر افرادی است که چای را ولرم مصرف می کنند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ نوشیدن چای بسیار داغ ابتلا به انواع سرطان های ناحیه حلق و حنجره را افزایش می دهد.

براساس تحقیقات انجام شده، احتمال ابتلا به سرطان های ناحیه گلو در افرادی که چای داغ با درجه حرارت بین 65 تا 69 درجه سانتی گراد مصرف می کنند در مقایسه با افرادی که چای را ولرم و یا به اصطلاح نیمه گرم با درجه حرارت 65 درجه سانتی گراد به پایین می نوشند تا دو برابر افزایش می یابد.همچنین نوشیدن چای داغ با درجه حرارت دست کم 70 درجه سانتی گراد در مقایسه با نوشیدن چای نیم گرم، خطر ابتلا به سرطان های گلو را تا هشت برابر افزایش می دهد.

لازم به ذکر است نوشیدن چای داغ علاوه بر آن که به مری و نای به شدت آسیب می رساند سبب می شود هنگام صرف چای میزان استفاده از مواد قندی زیاد شود که این مسئله موجب به مخاطره افتادن بهداشت دهان و دندان گردیده و نهایتاً پوسیدگی دندان ها را به دنبال خواهد داشت.

در نتیجه پژوهشگران توصیه می کنند افرادی که به شدت عادت به نوشیدن چای دارند قبل از نوشیدن چای داغ که تازه در فنجان ریخته شده است دست کم چهار دقیقه صبر کنند.

گفتنی است مطالعات نشان می دهد بین حجم چایی که نوشیده می شود و خطر ابتلا به سرطان رابطه ای وجود ندارد./ح
برچسب ها: چای ، سرطان ، مری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار