شهربانو جعفری عضو شورای عالی نظام پرستاری در گفت وگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: از میان همه انتقادهای وارده به نظام حاکمیت بالینی از قبیل ناکارآمدی طرح، شتاب زدگی در اجرا بی توجهی به نقش و ارزش کادر پرستاری نمود بیشتری دارد.
وی گفت:اجرای کامل نظام حاکمیت بالینی مستلزم پیدایش و ارزیابی نقش ها و مرزهای سنتی بین حرفه های مرتبط با خدمات سلامت، بین پزشک، بیمار و پرستار، بین مدیران و کارکنان ضروری است.
وی ادامه داد:بی توجهی پزشکان و کارکنان پیراپزشکی و سایر گروه ها در مراکز درمانی نسبت به اهمیّت حیطه های اصلی نظام حاکمیت خدمات بالینی با حضور مدیرانی توانمند و سیاست محور برطرف و رویکردهای ارتقای کیفی که پیش از این نسبتاً پراکنده و متفرق بودند انسجام یافته و نسخه ای انحصاری برای بررسی عملکرد و معیاری کلیدی برای دستیابی به تغییر موفقیت آمیز فراهم می شود.
عضو شورای عالی نظام پرستاری در تعریف نظام حاکمیت بالینی افزود: مکانیسمی قدرتمند، نوین و جامع برای تضمین استانداردهای متعالی مراقبتهای بالینی از طریق سیستم بهداشت ملی و بهبود مستمر کیفیت خدمات با 3 ویژگی بارز استانداردهای سطح بالای مراقبت، مسئولیت و پاسخگویی واضح برای استانداردهای مذکور و بهبود مستمر پایدار است./ح