ایاز برنو در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: ظاهر بسته بندی و مواد مورد استفاده در بسته بندی را نیز باید در میزان نمره تاثیرگذار بدانیم.
وی تصریح کرد: سه ردیف درجه ممتاز، درجه یک و دو برای درجه بندی میوه ها مطرح است.
برنو با اشاره ای به شرایط ممتاز بودن میوه ها ادامه داد: محصولات دارای شکل و رنگ عالی و فاقد هرگونه عیب درونی میوه های با درجه ممتاز محسوب می شوند.
مدیر صنایع کشاوری و روستایی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: کارشناسان تا 5 درصد خرابی برحسب تعداد و یا وزن را برای درجه بندی ممتاز مجاز می دانند.
برنو با بیان ویژگی های میوه های درجه یک اظهار داشت: میوه های درجه یک همان مشخصات درجه ممتاز را داشته با این تفاوت که 10 درصد خرابی مجاز شمرده می شوند.
مدیر صنایع کشاورزی و روستایی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی افزود: چنانچه شکل، رنگ و پوست میوه کمی عیب داشته باشد به طوری که بر وضعیت ظاهری و یا کیفیّت ماندگاری محصول تاثیری نداشته باشد، می توانیم مجاز قلمداد نماییم.
برنو با عنوان نمودن نقش خرابی برای درجه بندی میوه ها تاکید کرد: بیش از 10 درصد خرابی درجه دو محسوب خواهند شد./س