متخصصان علوم تغذیه مصرف زردآلو را به دلیل ویتامین A موجود در آن و نقش آن در سلامت چشم توصیه می‌کنند.


به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران مشهد، ویتامین A موجود در این میوه برای افزایش دید چشم بهترین خوراکی پیشنهادی است.

ویتامین A که یک آنتی‌اکسیدان قوی است، از آسیب رساندن رادیکال‌های آزاد به سلول‌ها و بافت‌های بدن جلوگیری می‌کند.

تاثیر رادیکال‌های آزاد ممکن است باعث شود که فرد دچار بیماری آب مروارید و دیگر بیماری‌های چشمی شود.

افرادی که میزان بالایی از ویتامین A را دریافت کنند کمتر در خطر ابتلا به بیماری آب مروارید هستند.

از دیگر فواید زردآلو فیبر موجود در آن است که مانع از بروز یبوست در افراد می‌شود.

همچنین بتاکاروتن موجود در این میوه، آن را به ماده خوراکی مفیدی برای سلامت قلب تبدیل کرده است./س

برچسب ها: زردآلو ، دید ، چشم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.