به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران،محمد صادق اکبری در نشست خبری حوزه جوانان که امروز درساختمان شماره 2 وزارت ورزش و جوانان برگزار شد بیان داشت: در سر شماری سال 1390، 23 میلیون و 694 هزار و 194 نفر جمعیت جوان کشور از کل 75 میلیون و 149 هزار نفر است و این یعنی 53/31 درصد جمعیت کشور را جوانان تشکیل می دهند.
وی با اشاره به اینکه این جوانان در 3 گروه سنی 19-15 سال 24-20 سال و 29-25 سال گنجانده می شوند افزود: از میانگین جمعیت جوان گروهی سنی 29-25 سال گنجانده می شود افزود: از میانگین جمعیت جوان گروه سنی 29 تا 25 سال بیشترین افراد را شامل می شوند.
اکبری ادامه داد: در قانون برنامه پنجم توسعه 2 ماده به صورت خاصی تکالیف حوزه جوانان را مطرح می کند و بالاترین ساختار حوزه جوانان ستاد ملی ساماندهی امور جوانان است.
وی مسایل جوانان را فرابخشی و نیازمند هماهنگی بین سایر دستگاه ها دانست و افزود: در سند راهبردی 12 راهبر در حوزه ورزش و جوانان ترسیم شده که 5 راهبرد آن اختصاصی بر حوزه جوان یک راهبرد مشترک در حوزه فرهنگی و یک راهبرد در حوزه ساختارها است.
اکبری با اشاره به منشور تربیتی نسل جوان بیان داشت: این منشور 14 عرصه و 98 اصل دارد که تکالیف دستگاه ها را در حوزه جوان به صورت مشخص عنوان کرده است.
معاون ساماندهی امور جوانان ادامه داد: در بودجه سال 92،7 دستگاه برنامه ساماندهی امور جوانان را در ذیل اعتبارات خود ایجاد می کنند.
اکبری گفت: با ایجاد برنامه بحث های نظارتی جوانان دقیق تر مورد نظارت قرار می گیرد و براساس تصویب مجلس ستادهای ملی و استان ساماندهی امور جوانان اجرایی شدن این سند را در دستگاه ها رصد می کند.
وی افزود: در جلسه شورای عالی جوانان 17 عرصه از چالش های حوزه جوان مشخص شد و براساس آن طی امضای تفاهم نامه با مرکز آمار سامانه جامع اطلاعات جوانان راه اندازی می شود.
وی بیان داشت: لایحه ساماندهی تکالیف وظایف دستگاه ها در حوزه جوانان به معاون اول رئیس جمهور ارسال شده که در آن بخش های مختلفی را برای تکالیف و وظایف دستگاه های اجرایی در نظر گرفته و با تصویب آن در هیئت دولت و مجلس مسیری که در سازمان ملی جوانان شروع شده بود طی خواهیم کرد./ل