به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، كارشناس مسئول تغذيه مركز بهداشت استان يزد ضمن بیان این مطلب گفت: تنقلات و ميان وعده ها مكمل هايي هستند كه در طول روز مي تواند خلاء دريافت مواد غذايي مورد نياز را پر كند و در اين بين اگر ميان وعده اي با خواص غذايي نامناسب دريافت شود نه تنها اين مهم برآورده نمي شود بلكه منجر به ايجاد سوء تغذيه و تسريع در بروز بيماري هاي مرتبط مي شود.
يوسف نقيايي افزود: خوشبختانه در اقليم هاي مختلف كشورمان تنقلات و ميان وعده هاي بسيار باارزشي از جمله آجيل ها مغزها موجود و در دسترس مي باشد كه ترويج مصرف آن ها در جامعه خصوصا باري كودكان و نوجوانان مي تواند جايگزين بسيار مناسبي بوده و سلامت آينده شان را تضمين كند.
وي بهترين ميان وعده براي كودكان را مغزيجات و آجيل ها ذكر كرد و ادامه داد: اما كودكاني كه چاق هستند و يا اضافه وزن دارند بايد در مصرف اين ميان وعده رعايت اعتدال را کنند.
اين كارشناس ارشد تغذيه اظهار كرد: در سنين بالاتر بهترين ميان وعده مصرف ميوه هاي محلي و يا ميوه هاي خشك شده و برگه هاي ميوه است و ميوه ها نيز به عنوان ميان وعده براي سالمندان مناسب است و در صورتي كه استفاده از بعضي از سبزيجات سبب بروز مشكلات دنداني مي شود مي توانند آن ها را به صورت پخته مصرف كنند./ع2