2. سیگار کشیدن: آیا به دلیل دیگری برای ترک سیگار نیاز دارید؟ حالا زمان آن رسیده است. زیرا سیگار کشیدن به شدت بر سلامتی و مخصوصاً ایجاد چین و چروک در پوستتان تأثیر دارد. هر ده سال سیگار کشیدن برابر است با 2.5 سال پیر شدن.
3. استفاده از محصولات نادرست: استفاده از چیزهایی که برای نوع پوست شما نادرست است، یک اشتباه رایج است. حتماً با متخصص پوست و موی خود مشورت کنید.
4. نادیده گرفتن خال های گوشتی: تحقیقی در مؤسسه ملی سرطان آمریکا نشان داده است که بیشتر موارد خال های گوشتی در زنان در سنین 15 تا 39 سالگی است. درسی که از این تحقیق می گیریم این است که یک بار در سال باید به متخصص پوست و مو مراجعه کنیم و پزشک خال های گوشتی را معاینه کند. خودتان هم باید هر ماه این خودتان را معاینه کنید.
5. استفاده از شات های آرایشی آلوده: استفاده از لوازم آرایشی آلوده به خصوص شات های آلوده موجب بسته شدن دریچه های پوست و آلوده شدن آنها به باکتری می شود. هر سه هفته یک بار شات ها را با شامپو بشویید و آبکشی کنید و یک شب بگذارید بماند تا خشک شود.
6. صحبت مداوم با تلفن: چسباندن چانه یا گونه به گوشی تلفن می تواند منجر به جوش های پوستی شود، حتی اگر گوشی شما تمیز و بدون باکتری باشد. چسباندن گوشی به پوست صورت موجب اصطکاک و انسداد و گرم شدن می شود و جوش بوجود می آورد.
7. پاکسازی فراوان: با آنکه پاکسازی حفره ها ریز و دریچه های پوست احساس خوبی به شما می دهد، ولی پاکسازی فراوان موجب تحریک تولید چربی و بدتر شدن جوش ها و پخش شدن باکتری ها می شود.
8. تا دیروقت بیدار ماندن: کم خوابی موجب استرس و بدتر شدن همه ناراحتی های پوستی از جمله آکنه و اگزما می شود. خواب زمانی است که بدن آسیب های وارده را ترمیم می کند و خراب کردن این فرآیند موجب کند شدن برگشت سلولی می شود. و رسیدن خون به پوست را کاهش می دهد و پوستتان خراب می شود.
9. نشستن صورت در شب: آغشته کردن پوست صورت به مواد آرایشی در طول یک روز کامل و نشستن آن به هنگام شب، موجب پر شدن دریچه های پوست و ایجاد جوش و آکنه می شود. وقتی می خوابید دمای بدنتان کمی افزایش می یابد و هرچه روی پوستتان است می تواند کمی جذب شود. پس باید چیزهای خوبی روی پوستتان بمالید.
10. خوردن هله هوله: خوردن اسنک ها و مواد غذایی بیهوده موجب افزایش قند خون و ترشح انسولین می شود. انسولین هورمون های چربی ساز را تحریک می کند و جوش درست می شود. هله هوله نخورید و ببینید که در حدود شش هفته آکنه های شما کاهش می یابند. در عوض چیزهایی مثل کره بادام زمینی، مغزهای خشک و آووکادو بخورید. اینها چربی های سالمی هستند که برای مو، پوست، ناخن و سوخت و ساز اساسی، مواد غذایی فراهم می کنند.
11. نادیده گرفتن چشم ها: نه تنها پوست دور چشم بسیار نازک تر از پوست قسمت های دیگر بدن است، بلکه قربانی مشکلات بیشتری هم هست. اول از همه مالیدن چشم را کنار بگذارید. هر بار که چشم خود را می مالید ریسک پاره شدن رگ های خونی وجود دارد که موجب تیرگی، گرفتگی و ضخامت پوست دور چشم می شود. همیشه کرم ضدپیری به دور چشم خود بمالید.
12. ترکاندن جوش ها: با اینکه این کار وسوسه کننده است، ولی ترکاندن جوش فقط موجب مهاجرت باکتری ها به قسمت های عمیق تر پوست، تورم، عفونت و برجا ماندن اثر جوش می شود و عمر جوش دوبرابر می شود. روش درمان آن این است که شب ها پروکسید بنزوئیل 2.5 درصد روی جوش ها بمالید و صبح این کار را تکرار کنید. سعی نکنید با شدت و سختی با جوش برخورد کنید.
13. ورزش نکردن: نرمش موجب افزایش گردش خون به سمت پوست و درخشان شدن پوست می شود. همچنین تنش و استرس را کاهش داده و پوست بهتری برای شما به ارمغان می آورد. وقتی استرس دارید، سطح کورتیزول شما افزایش می یابد و روی پوستتان آکنه و وخامت های پوستی دیگری پدید می آورد. پس از نرمش و تمرین حتماً پوستتان را بشویید.
14. برنزه کردن: مواد برنزه ساز ممکن است ضرر زیادی نداشته باشند، ولی آفتاب مستقیم گرفتن موجب ضخامت پوست و تولید ملانین (تیره کننده پوست) می شود. هر رنگدانه ای که از اشعه UVA یا UVB تغییر می کند موجب پیری زودرس و افزایش احتمال سرطان پوست می شود. به هنگام برنزه کردن حتماً از ضدآفتاب با حداقل SPF 30 استفاده کنید.
منبع: برترين ها