به گزارش
گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا؛ دکتر سید منصور رایگانی متخصص طب فيزيكي توانبخشي با بیان این مطلب اظهار داشت: اولين شرايط مناسب براي ورزشكردن، كفش مناسب، لباس راحت و محيط فارغ از آلودگي و بهترين زمان براي ورزشكردن عصرهاست. ورزشكردن بايد در دماي مناسب، نه سرما و گرماي زياد انجام پذيرد و با در نظرگرفتن اين شرايط، ورزش اثرات ايدهآل و خوبي خواهد داشت.
وی افزود: شروع ورزش بايد با حركات آهسته باشد و به تدريج حركات سختتر شود و به حدي برسد كه قوت فرد ورزشكار ميتواند تحمل كند و سپس دوباره به تدريج آهستهتر شود تا فرد از ورزش باز ايستد.
استاد دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي تصریح کرد: براي ورزشكردن از نظر جسمي، شرايط افراد قابل توجه است. آقايان بالاي 55 سال و خانمهاي بالاي 45 سال مشروط بر اين كه سابقه بيماري بخصوص بيماري قلبي - عروقي نداشته باشند، امكان فعاليت و ورزشكردن را دارند.
وی خاطرنشان کرد: چنانچه افرادي كمتر از اين سن باشند، ولي سابقه مصرف سيگار يا سابقه بيماري قلبي يا مواردي مشابه را داشته باشند بايد قبل از ورزشكردن بررسي شوند و سپس ورزش كنند تا علاوه بر دريافت خواص و فوايد ورزش از عوارض احتمالي آن به دور باشند. /ح