کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی، با بیان اینکه غالب کارمندان به دلیل کمبود وقت از خوردن صبحانه صرف نظر می کنند، گفت: صرف صبحانه موجب عدم گرایش به تنقلات و کنترل وزن می شود.

مصطفی رنجبر در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج  افزود: استفاده از موادی مانند شیر کاکائو و کیک، جایگزین مناسبی برای وعده صبحانه نبوده و تنها موجب سیری کاذب فرد و در نهایت، چاقی می شود.
وی استفاده مداوم از رایانه را از دیگر مشکلات کارمندان دانست که قدرت بینایی آنان را کاهش داده و اظهار کرد: مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین A ، راهکار مناسبی برای مقابله با این مشکل است.
رنجبر اضافه کرد: استفاده از جگر، میوه های زرد رنگ مانند هویج و کدو تنبل، موجب تقویت بینایی افراد می شود./س

 

برچسب ها: یاسوج ، وزن ، صبحانه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.