اظهارات به اصطلاح افشاگرانه حلقه بی بی سی فارسی در شبکه های اجتماعی و وبلاگستان در حالی بیان می شود که فیس بوک از بهترین فضاهای مورد استفاده این عوامل بنگاه شایعه پراکن دستگاه ملکه برای جاسوسی است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، نیما اکبرپور کارمند ایرانی شبکه بی بی سی  با اشاره به فضای مناسبی که شبکه اجتماعی فیس بوک برای تقلب و کلاهبرداری در اختیار برخی از کاربران قرار داده ، با ذکر نمونه هایی از آن به گلایه و شکایت از این وضعیت پرداخته است .

مجری برنامه کلیک بی بی سی فارسی با افشای خرید و فروش نوشته های حمایتی و لایک های تاییدی در فیس بوک می نویسد :" خرید و فروش لایک به چه قیمتی؟ با سوءاستفاده از احساسات خیرخواهانه مردم، برای صفحات خود لایک ( حمایتی ) گردآوری می‌کنند! شوربختانه بسیاری از کاربران دلسوز هم گمان می‌کنند که در حال انجام کار خیرند."

این اظهارات به اصطلاح افشاگرانه وی از محیط نامناسب  و سوء استفاده تحت عناوینی چون بنگاههای خیریه در فیس بوک در حالی است که کمتر کسی از نقش پررنگ این شبکه اجتماعی به عنوان بازوی حمایتی کارمندان مهاجرت کرده بنگاه شایعه پراکن بی بی سی در انگلیس بی خبر باشد . اقداماتی که با دور بودن از جامعه ایرانی ضرورت بیشتری برای عوامل به خدمت گرفته بی بی سی پیدا کرده است .

اکبرپور و دوستانش مدتهاست با فعالیت شبانه روزی در شبکه اجتماعی فیس بوک به رصد و مونیتورینگ کاربران ایرانی و جذب آنان در جهت اهداف سیاست های خصمانه انگلیسی ها به کمک ترفندهای رسانه ای تلاش می کنند. این عملکرد تیمی با پیشنهاد های همکاری برای تخلیه اطلاعاتی ایرانیان داخل کشور نیز همراه بوده که پروژه چشم روباه یکی از آشکارترین آنان است.

پروژه "چشم روباه " پروژه ای است که با هوشیاری کاربرانی ایرانی موجب به دام افتادن برخی از مهره های این شبکه عنکبوتی در تور اطلاعاتی دستگاههای امنیتی کشور گردید.



افشاگری های مجری بی بی سی اما با تایید برخی از حلقه های دوستانش در داخل کشور نیز مواجه است. (ع - م ) وبلاگ نویس مرتبط با حلقه اکبرپور با اشاره به اظهارات وی می نویسد :" بخاطر دارم دو سال پیش وقتی تصویری از کودکی که مبتلا به سرطان، خانواده‌ای مبتلا به ایدز، فردی ناتوان از داشتن زندگی مناسب، نوزادی زیبا و کودکی که مورد ضرب و شتم واقع شده مشاهده می‌کردم، به سرعت برای نشان دادن ابراز همدردیم این عکس را لایک ( تایید) می‌کردم و حتی گاهی آن را با دوستانم به اشتراک می‌گذاشتم.

( ع- م) در ادامه با اظهار بی تفاوتی در خصوص این مسائل می نویسد :" طی یک سال گذشته باورم نمی‌شود که دیگر احساسی نسبت به هیچ‌کدام ندارم. این حالت زمانی بیشتر شد که متوجه شدم فیسبوک مطالب منتشر شده توسط صفحات و افراد را اول برای ۲۰% از دوستان و اعضا نشان می‌دهد و سپس اگر نیمی از این افراد محتوای منتشر شده را لایک کرده و به اشتراک بگذارند، برای اعضای بیشتری هم نمایش داده می‌شود. برای اینکه بی‌خودی ان صفحه و محتوایش در نیوز فید بالا نرود و افراد بیشتری ان را نبینند حتی لایک هم نمی‌کنم!؟"

این وبلاگ نویس حلقه بی بی سی چی ها در ادامه با اشاره به بی تفاوتی اش حتی نسبت به کسانی که از آنان به کشته شدگان راه وطن یاد می کند به نقل از استادش در دانشگاه تهران می گوید :" با استاد شعبانعلی در این باره صحبت کردم و بهم گفتند یه جورایی مثل فرمانده‌های نظامی و سیاست‌مدارا شدی و هیچ احساسی دیگه نسبت به این مسائل عاطفی که در فیسبوک میچرخه نداری! بله درسته. این دو سال مشاهده مداوم این تصاویر (تصاویر کشته شدگان راه وطن که مدام منتشر می‌شه فراموش نشه) باعث شده به  همشون بی احساس بشوم."
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.