به گزارش
گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، دکتر محمد امین ناظرمظفری، متخصص آنکولوژی و رادیوتراپی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، ضمن بیان این مطلب افزود: میوه ها، سبزیجات، سیب زمینی، دانه ها و غلات، منابعی غنی از فیبر و نشاسته هستند که موجب ایمنی بدن در مقابل سرطان کولون و رکتوم می شوند.
دکتر محمد امین ناظرمظفری با تاکید بر تنوع در رژیم غذایی، اظهار کرد: مواد مغذي موردنياز بدن، از گروه های مختلف غذایی مانند ميوهها، سبزيجات، غلات، گوشت و محصولات لبني در کنار یکدیگر تامین می شود.
وی چاقی را عامل ابتلا به بيماريهاي قلبي، عروقي، فشارخون، ديابت و برخی سرطانها دانست و توصیه کرد: با کنترل وزن، از ابتلا به این بیماری ها، پیشگیری کنید.
زنان با احتیاط بیشتری چربی مصرف کننداین متخصص آنکولوژی و رادیوتراپی، اظهار کرد: رژيم های غذایی پرچرب، خطر ابتلا به سرطانهاي پستان، پروستات، كولون و ركتوم را افزايش می دهد.
وی با بیان اینکه ميزان ابتلا به سرطان در الكليهايي كه سيگار ميكشند چندين برابر است، ادامه داد: مصرف الكل ميتواند منجر به سرطان دهان، حلق، مري و كبد شود.
ناظرمظفری خاطرنشان کرد: با کاهش مصرف غذاهاي شيرين و شور نیز می توان خطر ابتلا به سرطان را کاهش داد./ح