سرخ كردن بادمجان باعث جذب مقادير زيادي روغن مي شود كه زمينه چاقي و بيماري هاي مزمن ديگر را فراهم مي كند.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد ،كارشناس تغذيه مرکز بهداشت شهرستان بجنورد با بيان اين مطلب گفت:مصرف بادمجان در پيشگيري از سرطان و بيماري هاي قلبي ـ عروقي موثر است و بهتر است به صورت آب پز مصرف شود.

شهلا جودت افزود: آنتي اكسيدان هاي موجود در بادمجان نقش ضد سرطاني دارد و به دليل داشتن فيبر فراوان،خطر تصلب شرايين و بيماري هاي قلبي ـ عروقي با مصرف آن كاهش مي يابد.

وي خاطر نشان کرد:فيبر موجود در بادمجان نيز باعث افزايش باكتري هاي مفيد و كاهش باكتري هاي مضر در روده مي شود و خطر سرطان روده را به مراتب كاهش مي دهد./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.