به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران به نقل از سایت وب دا، دکتر نسرین امیری با بیان این که پرخاشگری انواع مختلفی دارد، اظهار داشت: بعضی از کودکان پرخاشگری کلامی دارند، داد و فریاد میزنند، فحش میدهند و گاهی نیز پرخاشگری فیزیکی دارند و بچههای دیگر را میزنند، گاز میگیرند یا اجسام را پرت میکنند که به چنین رفتارهایی خشونت یا پرخاشگری گفته میشود. وی افزود: یکی از عللی که باعث خشونت در کودکان میشود، خشونت والدین و اطرافیان کودکان است و وقتی مادر بچه را میزند یا به او فحش میدهد، بچه نیز تصور میکند که او هم میتواند این کار را انجام بدهد. همچنین برنامههای تلویزیونی و بازیهای کامپیوتری و سیدیها نیز خشونت را تشدید میکند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی تصریح کرد: بچهای که بتازگی پرخاشگری میکند خواب و اشتهایش تغییر و کف دستش عرق میکند و دچار اختلال هورمونی میشود که تمام اینها نشانه پرخاشگری است.
دکتر امیری با بیان این که گاهی پرخاشگری، بیماری یا گاهی رفتار آموخته شده است، گفت: اگر بیماری است، باید درمان مناسب برای آن در نظر گرفت اگر آموزشی است باید منبع آموزش را شناخت، اگر علل آن والدین و محیط است باید شرایط را تغییر داد، اگر دیدن برنامه خشونتآمیز است، نباید کودک را با بیتفاوتی به این رفتار تشویق کرد.
وی خاطرنشان کرد: والدین اگر فرزندان خود را در ارتباط با پرخاشگری مدیریت نکنند، میزان پرخاشگری آنها افزایش خواهد یافت.