برای حفظ دانستن این نکته اهمیت دارد که چه مقدار مواد شیرین چه به صورت قندی و چه غیر قندی وارد بدن می شوند.

به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب ام دی، رژیم روزانه ی افراد و میزان قند و شکری که مصرف می کنند نقش اساسی در حفظ سلامت و جلوگیری از چاقی آنها دارد.

تنها کم کردن تعداد قاشق های شکر برای شیرین نمودن نوشیدنی ها کافی نمی باشد و باید به این نکته توجه نمود که در طول روز چه مقدار مواد شیرین استفاده می شود.

بررسی ها نشان می دهند:  مصرف شکر و قند تنها سبب بروز اضافه وزن و چاقی شده و نقشی در ابتلا به بیماری دیابت نوع 1 و 2 ندارد و دیابت یا منشاء ژنتیکی دارد و یا بر اساس عادات بد غذایی و خوردن غذاهای چرب و اضافه وزن به وجود می آید.

گفتنی است: قندها انواع گوناگون دارند و در بین آنها  استويا شیرین ترین است و باید سعی شود تا حد ممکن از خوردن غذاهای حاوی آن خودداری شود.

قند و شکرهای پنهان در انواع خوراکی ها مانند خرما، توت وجود دارند و مصرف بیش از 3 واحد میوه در روز به هیچ وجه توصیه نمی شود./ع2




برچسب ها: قند ، شکر ، دیابت ، مواد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار