معاون حمل و نقل شهرداري تهران از راه اندازي دوربين هاي عبور از چراغ قرمز در تهران در آينده اي نزديک خبر داد و گفت: هم اکنون تمام اتوبوس هاي شهري به GPS مجهز هستند.

به گزارش گروه اجتماعي باشگاه خبر نگاران از  پايگاه خبري پليس ،مهندس سيد جعفر هاشمي تشکري در حاشيه دوازدهمين کنفرانس بين المللي مهندسي حمل و نقل و ترافيک در گفت و گويي با دبيرکل انجمن مطالعات حمل و نقل و ترافيک (UITP) گفت: براساس قانون مصوب مجلس شوراي اسلامي بايد 30 درصد از جابه جايي هاي درون شهري با خطوط مترو و 25 درصد با اتوبوس انجام شود، اين در حاليست که اکنون حدود 22 درصد جابه جايي هاي درون شهري از طريق اتوبوس و حدود 10 درصد از طريق خطوط مترو انجام مي شود. 
وي تصريح کرد:در 7 سال پيش تنها 4.5 درصد جابه جايي ها از طريق حمل ونقل ريلي انجام مي شد اما با برنامه ريزي هاي صورت گرفته، ساخت مترو از سالي 2.5 کيلومتر به 15 کيلومتر رسيد به گونه اي که امروز توانسته ايم 79 کيلومتر خط مترو که در سال 84 به بهره برداري رسيده بود را امروز به 140 کيلومتر برسانيم. 
معاون حمل و نقل ترافيک شهرداري تهران با بيان اينکه اکنون کار احداث خطوط مترو علاوه بر روش هاي سنتي با 4 دستگاه تي.بي.ام در حال انجام است، گفت: در حال حاضر 150 کيلومتر خط مترو در تهران و حومه شهر در دست ساخت است و در عين حال يک شرکت واگن سازي نيز براي سرعت بخشيدن به کار در تهران راه اندازي شده است. 
تشکري هاشمي خاطرنشان کرد:علاوه بر توسعه خطوط مترو، خطوط بي.آر.تي به منظور تسهيل در رفت و آمدهاي شهري راه اندازي شد. به طوري که طي هدف گذاري صورت گرفته 159 کيلومتر در 10 خط بي.آر.تي براي شهر تهران طراحي شده است که اکنون 6 خط در 115 کيلومتر در دست بهره برداري است.
 
در اين ميان الن فلوش، دبيرکل انجمن مرکز مطالعات حمل و نقل و ترافيک نيز گفت: بسياري از مردم از زير زمين مي ترسند و از طرفي با توجه به اينکه تماشاي شهر برايشان جالب است، استفاده از بي.آر.تي را به ريل و مترو ترجيح مي دهند.
 
وي از معاون شهردارتهران پرسيد، ايده استفاده از بي.آر.تي را از کدام کشور الگو گرفتيد که هاشمي تشکري از شهر بوگاتا نام برد و گفت: استارت اوليه را شهر بوگاتي در ذهن ما زد و با توجه به اينکه اين مد حمل و نقلي بسيار ارزان تر و سريع تر محقق مي شد به سمت احداث اين خطوط رفتيم.
دبيرکل مرکز مطالعات علمي حمل و نقل و ترافيک از معاون حمل و نقل و ترافيک پرسيد، چرا در شهر تهران به سمت استفاده از خطوط ويژه تر و اتوبوس هاي بزرگ تر نمي رويد؟ 
تشکري هاشمي نيز در پاسخ اظهار کرد: در حال حاضر اتوبوس هاي دوکابين در شهر تهران مورد استفاده قرار مي گيرند اما به زودي اتوبوس هاي سه کابين هم به چرخه حمل و نقل عمومي شهر اضافه خواهند شد. 
تشکري هاشمي در ادامه تصريح کرد: برنامه ريزي گسترده اي براي توسعه خطوط و مسيرهاي ويژه دوچرخه سواري در تهران در حال انجام است چرا که معتقديم با توجه به آلودگي هوا و ترافيک شهر تهران استفاده از دوچرخه مي تواند بسيار تاثيرگذار باشد. 
معاون شهردار تهران ادامه داد: دوربين هاي هوشمند، بليت هاي يکپارچه حمل و نقل و توسعه سيستم هاي هوشمند در سطح شهر از ديگر اقدامات شهرداري تهران است. به عنوان مثال دوربين هاي ثبت تخلف و ثبت سرعت تاثير زيادي در رعايت قوانين و انضباط رانندگي بر جوانان داشته است. 
وي از راه اندازي دوربين هاي عبور از چراغ قرمز در تهران در آينده اي نزديک خبر داد و گفت: هم اکنون تمام اتوبوس هاي شهري به GPS مجهز هستند./ف

برچسب ها: دوربین ، چراغ ، قرمز ، تهران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار