به گزارش
حوزه دولت باشگاه خبرنگاران، محمود احمدينژاد يكشنبه شب در اجلاس شوراي عالي خليج فارس با تاكيد بر شناخت منبع اصلي اقتدار و رمز ماندگاري اظهار داشت: يك كشور بدون آنكه در آن هويت ملي و ريشه هاي عميق فرهنگي و آرماني شكل بگيرد، نمي تواند دوام بياورد و اگر هم دوام آورد تاثير چنداني بر معادلات جهاني نخواهد داشت.
رييس جمهور برخورداري از سابقه فرهنگي غني و تاريخي را منبع اقتدار ملت ايران دانست و گفت: اقتدار ملي پايه و اساس تنظيم روابط و حضور موثر در معادلات جهاني و نيز عامل اصلي تقويت امنيت ملي است.
احمدينژاد ضرورت توجه به جايگاه ، عظمت و رمز ماندگاري ايران را مورد تاكيد قرار داد و خاطر نشان كرد: اقتدار ايران برآمده از توانمندي هاي ذاتي است و بر پايه اعتقادات ديني، روحيه همبستگي و همدلي و هويت ايراني- اسلامي بنا شده است و بايد بر اين اساس سياست ها و برنامه هاي خود را طراحي و اعمال نماييم .
رييس جمهور خليج فارس را منطقه اي تاثير گذار و تعيين كننده در معادلات منطقه اي و بين المللي دانست و گفت: در اولويت اول بايد تمام مسائل مربوط به اين منطقه و سپس مسائل بين المللي مورد توجه باشد.
وي تصريح كرد: بايد از موضع بزرگواري و برادري با همه دنيا به ويژه كشورهاي منطقه برخورد كنيم و هنر مديريتي اين است كه محيط پيراموني را وارد شعاع فرهنگي خود كنيم.
احمدينژاد با تاكيد بر اينكه امنيت خليج فارس براي جمهوري اسلامي ايران يك موضوع مبنايي است، گفت: به لحاظ جايگاه و منافع ملي ،در طول تاريخ هيچ گاه هيچ دولتي در ايران به دنبال ناامن كردن خليج فارس نبوده و ايران تضمين كننده امنيت خليج فارس است.
رييس جمهور بر ضرورت تعميق روابط و همكاري هاي ايران با كشورهاي منطقه تاكيد كرد و گفت: بايد توجه داشت كه هر مقدار بين كشورهاي خليج فارس فاصله وجود داشته باشد ، دشمنان اين خلاء را پر كرده و از آن عليه ملت هايمان اقدام خواهند كرد لذا بايد همواره بر پايه عدالت ،برادري و صداقت در مسير ايجاد و گسترش روابط همه جانبه و تنگاتنگ گام برداريم.
احمدينژاد خاطرنشان كرد: منافع ملي جمهوري اسلامي ايران از آنجايي كه يك نظام مكتبي است منافع ملي مشروع همه ملتها را تامين مي كند و ملت ايران به دنبال عدالت و برادري است.
رييس جمهور با بيان اينكه دشمن و استكبار به دنبال اين است كه ايران با هيچ كشوري رابطه صميمي و عميق نداشته باشد، اظهار داشت: بايد در منطقه خليج فارس به دنبال برقراري رابطه حداكثري و صد در صدي باشيم.
در اين اجلاس مسائل مختلف مربوط به حوزه خليج فارس در بخش هاي مختلف فرهنگي ،سياسي ،اقتصادي و زيست محيطي مورد بررسي و تبادل نظر قرار گرفته و تعدادي از پيشنهادات مطرح شده در اين زمينه به تصويب رسيد.
انتهای پیام/