به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، کیومرث صالحینیا ظهر امروز در نشست ثبت وقایع حیاتی در شهرستان گناوه اظهار داشت: عدم آگاهی از قوانین و استمرار استفاده از منافع اقتصادی موجب کم ثبتی و یا دیر ثبتی وقایع حیاتی شده است.
وی با اشاره به کافی نبودن تبلیغات در این زمینه یادآور شد: نبود ضمانت اجرایی قانونی نسبت به عدم ثبت این وقایع و یا استفاده اتباع خارجی از امتیازات اجتماعی افراد ایرانی با خرید شناسنامه که خود عواقب و جرایم اجتماعی بسیاری را به دنبال دارد از دلایل سهل انگاری و عدم ثبت این وقایع به شمار میرود.
صالحینیا افزود: به طور کلی در کشور در ثبت سه واقعه طلاق، وفات و مهاجرت با مشکلاتی روبرو هستیم و استان بوشهر نیز از این قاعده مستثنی نیست.
مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر یادآور شد: برگزاری کلاسهای آموزشی دهیاران برای ثبت درست وقایع حیاطی منطقه زیر پوشش آنان نیز به زودی برگزار میشود.
وی با اشاره به نداشتن متولی آرامستان بندر ریگ نیز گفت: این مسئله در دست اقدام و پیگیری است.
این مقام مسئول با اشاره به علل کم ثبتی و دیر ثبتی وقایع حیاتی افزود: عدم آگاهی از قوانین ،استمرار استفاده از منافع اقتصادی ،نبود ضمانت اجرایی و کافی نبودن تبلیغات از جمله این عوامل است.
صالحینیا ادامه داد: شهرستان گناوه با توجه به موقعیت و وضعیت تجاری خاص خود هرچه از نظر آمار و اطلاعات آماری دقیقتر باشد برنامهریزیهای مربوطه در شهرستان منظمتر و منسجمتر انجام میپذیرد.
فرماندار گناوه نیز در این نشست گفت: دهیاریها و شوراها در اجرای وظایف قانونی با اداره ثبت احوال همکاری کنند.
غلامعلی حبیبی منش افزود: ثبت به موقع و همگامسازی وقایع حیاتی از اصلیترین اهداف اداره ثبت احوال است.
وی تصریح کرد: دهیاران و شوراها با اداره ثبت احوال در اجرای وظایف قانونی وارسال آمار وقایع حیاتی منطقه زیر پوشش خود همکاریهای لازم را انجام دهند.
وی تاکید کرد: پایه یک برنامهریزی درست و اصولی داشتن یک آمار صحیح و مورد اطمینان برای مدیران و برنامهریزان است.
این مقام مسئول با اشاره به نبود دفتر طلاق در شهرستان بیان داشت: یکی از مشکلات موجود در ثبت درست آمار طلاق در شهرستان نبود دفتر ثبت طلاق است که این امر در دستور کار قرار گرفته و در حال پیگیری است.