به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران و به نقل ازساینس دیلی؛ این موضوع علت های زیادی دارد و تحقیقات اخیر دانشمندان آلمانی این نظریه را تکمیل تر کرده است.
به گفته این دانشمندان مصرف شیر پر چرب می تواند میزانی از آنتی اکسیدان های موجود در غذاها را از بین ببرد.
همچنین شیر علاوه بر اینکه در دیواره رگ ها رسوب می کند و احتمال گرفتگی عروق و سکته قلبی را افزایش می دهد بلکه کاهش جذب ویتامین ها به ویژه ویتامین cرا نیز به دنبال دارد.
این موضوع به ویژه در افرادی که اضافه وزن دارند صادق است چرا که بر اساس بررسی های اخیر داشتن اضافه وزن مانع از جذب کافی ویتامین ها در بدن می شود.
بنابراین تا جایی که می توانید مصرف چربی را در برنامه غذایی تان کاهش دهید و لبنیات کم چرب مصرف کنید.
شاید اوایل طعم آنها برایتان ناخوشایند باشد اما کم کم به آنها عادت می کنید و سالم تر می مانید.