وي ادامه داد: مسئولان دستگاههاي اجرايي و همچنين كساني كه در اين حكومت پست و مقام دارند بايد در اجراي وظايف خود در مسير اخلاق حركت كنند.
رئيس قوه قضاييه تصريح كرد: مسئولان بايد در چارچوب وظايف، مسئوليت خود را به خوبي ايفا كنند لذا مشاهده ميشود كه اين موضوع در بين برخي مديران مورد توجه قرار نميگيرد و هنگامي كه با آنها برخورد ميكنيم مشاهده ميشود كه آنها از مسير اخلاق دور شده و به دنبال كارهاي ديگر هستند.
آيتالله آملي لاريجاني با اشاره به نامه امام علي (ع) به كميل درباره انجام مسئوليت از سوي مديران افزود: در اين نامه در انجام مسئوليت مدير در اجراي وظايف خود تاكيد شده است لذا با توجه به حكم وي آن مدير مسئول است در چارچوب وظايف و اختيارات عمل كرده و نبايد در حيطه كاري خود كوتاهي كند.
وي با بيان اينكه همه مسئولان بايد اخلاق حرفهاي را درتعامل با ارباب رجوع رعايت كنند، تاكيد كرد: احترام بر پايه اخلاق حرفهاي به مردم بايد از سوي مسئولان دستگاه قضايي و اجرايي بيشتر مورد اهميت قرار گيرد لذا اين مسئولان داراي وظايف خطيري هستند.
رئيس قوه قضاييه خاطرنشان كرد: حقوق مردم بايد در هر وضعيتي مورد توجه قرار گيرد و همچنين در اين بين احترام به حقوق الهي در حوزه كاري مسئولان نبايد فراموش شود.
آيتالله آملي لاريجاني با اشاره به برخي ناهنجاريها در جامعه گفت: همه ما موظفيم براي اصلاح وضع جامعه و حل كردن مشكلات موجود گام برداريم.
وي در ادامه صحبتهاي خود با اشاره به پديده زمينخواري در استانهاي شمالي كشور اظهار داشت: موضوع زمينخواري را ابتدا در جلسات مسئولان قضايي و همچنين در محضر مقام معظم رهبري مطرح كرديم لذا برخورد با اين مفسدان مورد تاكيد بسيار قرار گرفت.
رئيس دستگاه قضا ادامه داد: دستگاههاي اجرايي نيز بايد با تعامل نزديك با دستگاه قضا بر اجرايي كردن منع وضعيت زمينخواري در استانهاي شمالي اقدام كنند.
آيتالله آملي لاريجاني در پايان خاطرنشان كرد: براي مقابله با پديده زمينخواري مسئولان بايد داراي انگيزه قوي باشند زيرا با اجراي صددرصد اين موضوع مطمئنا سروصداهايي بلند خواهد شد اما نبايد ترسيد و بايد در مقابل اين مفسدان ايستاد.
انتهاي پيام/