به گزارش
خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران و به نقل از بیزنس ویک دانشمندان به فرمول های جدید برای تولید انواع مواد غذایی از جمله سس ها ، کیک ها، شیرینی ها و انواع غذاها بدون استفاده از تخم مرغ دست یافته اند.
بررسی ها نشان میدهد با توجه به گران شدن قیمت پروتئین حیوانی در سراسر جهان استفاه از پروتیئن گیاهی بسیار مقرون به صرفه تر است. البته این پروتئين های گیاهی می بایست نزدیکترین خواص و ویژگی ها را به حیوان داشته باشند و همان اندازه بر سلامت انسان ها مفید باشند.
دانشمندان انواع گیاهان و دانه های روغنی را آزمایش کرده اند و به نتایج خوبی دست یافته اند و به صورت آزمایشی نمونه هایی از غذاها را بدون تخم مرغ تولید کرده اند که با استقبال خوب آزمایش کنندگان مواجه شده است دانشمندان امیدوارند که با این شیوه های جدید گامی جدید در از بین بردن فقر غذایی در مناطق محروم جهان برداشته شود./ح