ندا خوانساری، مشاور تغذیه و رژیم درمانی به
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: گرچه در برخی شرایط باید در مصرف تخم مرغ کامل ملاحظاتی صورت پذیرد ولی به دلیل اینکه خواص ویژه و منحصر به فردی در تخم مرغ وجود دارد و عدم مصرف آن می تواند کمبود ترکیبات ضروری مانند کولین، لوتیئن و گزانتین را به همراه داشته باشد لذا نباید مصرف آن در هیچ گروه سنی حذف شود.
وی خاطر نشان کرد: باید در موارد محدودیت مصرف، مقدار آن با پزشک معالج کاهش یابد که حتی در بیماران مبتلا به دیابت، فشار خون بالا و بیماری قلبی- عروقی تا حدود 3 عدد در هفته نیز پیشنهاد می شود.
وی افزود: البته در این صورت باید از خوردن غذاهای چرب و پر نمک همراه تخم مرغ خودداری شود و روش پخت تخم مرغ نیز بدون روغن صورت گیرد که در این صورت نه تنها خطری نخواهد داشت بلکه در این گروههای خاص هم مفید خواهد بود./ح