یکی از مزایای میوه خشک علاوه بر دارا بودن ویتامین‌ها قابلیت نگهداری آن در خارج از یخچال است.

رضوان حجت‌پور کارشناس ارشد تغذیه درباره‌ی خواص میوه خشک به خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: خشک کردن میوه یک روش مناسب برای نگهداری آن به صورت طولانی مدت و خارج از یخچال است.

وی افزود: میوه های خشک منبع غنی ویتامین‌های ،B،B3، B2وa و املاحی مثل کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم و منگنز است.

وی اظهار داشت: در اثر کاهش آب میوه ها در طی فرآیند خشک شدن، میوه طعمی شیرین‌تری می‌گیرد اما به دلیل حرارت دیدن مقداری از ویتامین cخود را از دست می دهد.

حجت‌پور تصریح کرد: نکته‌ی مهم در استفاده از میوه‌های خشک این است که: باید میوه‌‌ی خشک را در کنار میوه‌ی تازه مصرف کرد و میوه‌ی خشک به هیچ عنوان نمی تواند جایگزین میوه‌ی تازه باشد.

این کارشناس ارشد تغذیه بیان کرد: میوه خشک به دلیل از دست دادن آب خود کالری بالایی دارد و افرادی که دچار اضافه وزن هستند باید مصرف میوه‌ی خشک را محدود کنند.

حجت پور اضافه کرد: میوه‌ی خشک را باید در جای خشک و خنک دور از رطوبت نگهداری کرد.
وی ادامه داد: میوه‌های خشک سرشار از آنتی‌اکسیدان بوده به حفظ سلامت بدن بسیار کمک می‌کند./ع2
برچسب ها: میوه ، خشک ، کلسیم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.