بر اساس این گزارش، نوشیدن قهوه و چای سبز به طور منظم اثرات عالی ضد سکته دارد.
مجله انجمن قلب آمریکا اعلام کرد: نوشابه خطر سکته مغزی را کاهش می دهد.خوردن نوشیدنی هایی مثل قهوه و چای سبز خطر سکته مغزی را 20-30 درصد کاهش می دهد.
این مطالعه در ژاپن بر روی 83000 نفر انجام شده و گزارش آن در مجله سکته مغزی منتشر شده است.
این امکان وجود دارد که اثر ضد سکته مغزی این نوشیدنی ها به علت وجود اسید CHLOROGENIC ( قهوه آنتی اکسیدان ) و کاتچین ( آنتی اکسیدان ها با خاصیت ضد التهابی ) باشد./ع2