آخرین چهارشنبه سال به‌رغم همه زیبایی‌ها و شادمانی‌های شهروندان ایرانی، همواره حوادث تلخي را به دنبال دارد و والدين در پيشگيري از اين حوادث نقش موثري دارند.

به گزارش گروه علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا؛ دکتر مشیانه حدادی اضهار داشت: هر سال مواد محترقه ای وارد بازار می شود که قدرت انفجار آنها بیشتر از سال پیش بوده و در بسیاری از مواقع برای این که قدرت انفجار بیشتری داشته باشند در داخل آنها از خرده شیشه استفاده می شود که در زمان انفجار پرتاب شده و علاوه بر تولید صداهای گوش خراش و آزار دهنده آسیب های جدی به چشم و سایر ارگان های بدن وارد می کند .


وي افزود: نقش خانواده ها در پیشگیری از حوادث چهارشنبه پایان سال بسیار موثر  است و  والدین می توانند در شادی های فرزندانشان مشارکت داشته و در تهیه وسایل آتش بازی بی خطر و مفرح آنها را همراهی کنند.

رییس اداره پیشگیری از حوادث اورژانس کشور تصريح كرد:‌ والدین بايد از نگهداری مواد محترقه، تهیه و ساخت وسایل آتش بازی دستی توسط فرزندان جلوگیری کرده و نظارت مستمر بر این موضوع داشته باشند همچنین از نگهداری مواد محترقه و وسایل آتش بازی (حتی وسایل و مواد استاندارد ) در نزدیکی وسایل حرارتی و برقی خودداری کنند.

وي به هموطنان توصيه كرد:‌ از برپایی آتش در معابر باریک و در نزدیکی پست های برق یا ایستگاه های فشار گاز، پارکینگ های عمومی و برپایی آتش های حجیم و غیر قابل مهار خودداری کنند و در صورت بروز هز گونه حریق و یا حادثه ضمن حفظ خونسردی در اسرع وقت با شماره تلفن 115 مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی و 125 ستاد فرماندهی سازمان آتش نشانی تماس گرفته و مراتب را با ذکر نوع حادثه و نشانی دقیق اطلاع دهند./ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار