نریمان سعادتی، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: میوه ها ارزش غذایی زیادی دارند و علاوه بر این که موجب تقویت و شادابی بدن می شوند همچنین به غذا نیز رنگ و طعم خوبی می دهند.
وی افزود: میوه ها حاوی مواد با ارزش و مفیدی هستند که از جمله مهم ترین آن ها می توان به ویتامین C و فیبر غذایی اشاره کرد.
سعادتی با بیان این که متاسفانه در اغلب مهمانی ها به میزان زیادی شیرینی و تنقلات مصرف می شود، تاکید کرد: برای پیشگیری از چاقی و اضافه وزن و بروز برخی دیگر از مشکلات جسمی، قبل از تعارف شیرینی و تنقلات به مهمانان خود بهتر است به آن ها میوه تعارف کنید.
وی یادآور شد:همچنین در مهمانی ها بهتر است از سبزی ها و سالاد نیز بیشتر استفاده شود.
سعادتی خاطر نشان کرد: در تهیه سالاد می توان از روغن زیتون و نیز مخلوط ماست و آب لیمو به جای سس استفاده کرد و همچنین به جای نوشابه های گازدار از دوغ یا دلستر استفاده شود./ح