افرادی که نمی‌توانند شیر مصرف کنند می توانند با مصرف 30 گرم کشک و غرقوروت حدود 300 میلی گرم کلسیمی که یک لیوان شیر دبه آنها می‌دهد دریافت کنند.

دکتر وفا متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: کشک و قرغوروت دو محصول متراکم شده و کنستانتره لبنی هستند که در واقع دو محصول سنتی کشورمان محسوب می‌شوند.
 
وی با بیان اینکه در فرآیند تولید این دو محصول به صورت سنتی نمک زیادی استفاده می‌شود گفت: دریافت سدیم زیاد می‌تواند در عملکرد فیزیولوژیک مخالف به دنبال افزایش سدیم در بدن این عنصر باید از طریق ادرار دفع شود که همراه با خود کلسیم را هم دفع مي كند و زمینه ابتلای فرد را به پوکی استخوان را ایجاد می کند.
 
وفا اظهار داشت: اگر در تولید ساخت کشک و قرغوروت نمک کمی استفاده شود مسلما این دو ترکیب به دلیل داشتن کلسیم منبع خوبی از این ماده بوده و در سلامتی استخوانها نقش مهمی خواهند داشت باید توجه داشت که یک لیوان شیر 300 میلی گرم کلسیم دارد در صورتی که 30 گرم کشک یا قرغوروت کم نمک می‌تواند معادل یک لیوان شیر حدود 300 میلی‌گرم کلسیم داشته باشد./ز2
برچسب ها: کشک ، کلسیم ، غرقوروت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار