پروانه کاظمی کارشناس تغذیه در توصیه های غذایی خود برای نوروز، به خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران گفت: افراد باید در طول سفر از آب های معدنی و بسته بندی شده استفاده کنند، مواد غذایی پخته شده را در ظروف درب دارد گذاشته و در مکانی قرار دهید که گرمای آفتاب باعث فاسد شدن آن نشود.
وی افزود: خوردن آجیل در طول سفر تشنگی مستمر به همراه دارد لذا از آجیل خام یا مغزهای کم نمک تر استفاده کنید و در طول سفر ماست همراه غذا بخورید زیرا ماست باعث تقویت باکتری های مفید روده می شود و آن را در برابر پاره ای از میکروب های عامل اسهال و مسمومیت مقاوم می سازد.
وی تاکید کرد: از مصرف سالاد ، سبزیجات ،غذاهای چرب و پر ادویه در رستوران ها پرهیز کنید زیرا غذاهای پر از سس و ادویه می تواند طعم و عطر غذای فاسد شده را از بین ببرد در رستوران ا از غذایی استفاده کنید که با حرارت کامل پخته می شوند.!