درپی رسوایی های اخیر پیدا شدن گوشت اسب در محصولات غذایی چند کشور اروپایی ، این بار مقامات بهداشتی دانمارک خبر دادند از گوشت خوک به اسم گوشت گاو در رستورانهای این کشوراستفاده می شود.

به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، درپی رسوایی های اخیر پیدا شدن گوشت اسب در محصولات غذایی چند کشور اروپایی ، این بار مقامات بهداشتی دانمارک خبر دادند از گوشت خوک به اسم گوشت گاو در رستورانهای این کشور استفاده می شود.

به گفته مقامات دامپزشکی و غذایی دانمارک ، این گوشت ها به اسم گوشت گاو از کشور لهستان به یک توزیع کننده در دانمارک فروخته شده و چندین رستوران در این کشور و نیز خود لهستان که در آنها کباب ترکی طبخ می شد، از این گوشت ها استفاده کردند.

 روزنامه دانمارکی پولیتیکن هم دراین خصوص نوشت ، فدراسیون مواد غذایی حلال در دانمارک، کنترل و بازرسی های بیشتر را درباره نحوه ذبح دام ها و اینکه این دام ها در مجاورت خوک ها نباشند، خواستار شد.
برچسب ها: گوشت ، خوک ، دانمارک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار