به گزارش
خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران و به نقل از ساینس دیلی ، ژن های انسان علاوه بر تعیین خصوصیاتی مانند قد ، شکل ظاهری ونیزسایر خصوصیات یکی از اصلی ترین عامل ها در میزان علاقه فرد به خوردن غذا های مختلف است به ویژه طعم های خاصی که فرد دوست دارد به الگو های ژنتیکی او باز می گردد.
گفتنی است اینکه بعضی از کودکان دوست ندارند تا طعم های جدید را آزمایش کنند به خاطر الگوی ژنتیکی انها است که البته تا حد زیادی به خصوصیات والدین انها نیز باز می گردد، این مورد به ویژه در کودکانی که دارای پدر و مادر هایی با وزن بالا هستند بیشتر نمود دارد.
پزشکان توصیه می کنند تا والدین به کودکان اجازه بدهند تا به تدریج به طعم غذاهای جدید علاقه مند شودند و به ویژه کودکان اگر ببیند که والدین آنها به نوع خاصی از غذا علاقه مند هستند به تدریج به خوردن آن گرایش پیدا می کنند.
از دیگر کارهایی که می توان برای ترعیب نمودن کودک به خوردن غذا های جدید انجام داد قرار دادن کودک در جمع های کودکان هم سن و سال است زیرا کودک تحت تاثیر دوستانش غذا های جدید را می خورد./س