نعیمه اکرم زاده، مخترع با بیان این مطلب به
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران افزود: سوسیس غیر گوشتی حاوی انواع پروتئین های غیر گوشتی مانند پروتئین سویا و سفیده تخم مرغ است همراه با مواد پر کننده ای که در سوسیس و کالباس گوشتی کاربرد دارد مانند : آرد گندم، آب و رنگ های طبیعی، این اختراع کاربرد خوراکی دارد و می تواند جایگزین خوبی برای سوسیس و کالباس گوشتی باشد.
وی گفت: مصرف فرآورده هایی مثل سوسیس بدلیل تولید مواد سمی مثل نیتروز آفیل ها سلامت مصرف کننده را به خطر می اندازد، همچنین به دلیل گرانی گوشت در بسیاری از موارد تقلبی در گوشت مصرفی در تولید سوسیس های گوشتی انجام می شود که برای مصرف کننده بسیار خطرناک است.
اکرم زاده تصریح کرد: در این اختراع محصولی تولید شده که ضمن حذف کامل گوشت ارزش تغذیه ای فرآورده بالاتر از سوسیس و کالباس گوشت است ولی نگرانی های گوشت را ندارد./ح