واکسن استرپتوکوکوزیس توسط پژوهشگران جهاد دانشگاهی تولید شد.

دکتر عرفان منش مدیر پروژه واکسن استرپتوکوکوزیس در گفتگو با خبرنگار علمي  باشگاه خبرنگاران افزود: بیماری استرپتوکوکوزیس به وسیله باکتری های استرپتوکوکوس اینیایس و لاکتوکوکوس گارویه در مزارع پرورش ماهی قزل آلا، ایجاد و باعث خسارت اقتصادی فراوان می شود.
 
وی گفت: گستره این بیماری جهانی است و در ایران نیز در اغلب نقاط کشور گزارش شده است، واکسیناسیون به موقع در اوزان مناسب و در آب با کیفیت مناسب، موجب پیشگیری از این بیماری خواهد شد.
 
عرفان منش از مزایای این واکسن به امکان استفاده از سویه های بومی هر منطقه در تولید واکسن اشاره و اظهار کرد: اختصاصی بودن برای ماهی قزل آلا، پشتیبانی فنی برای مزارع، اختصاصی بودن برای ماهی قزل آلا از دیگر ویژگی های این واکسن است./ع2
برچسب ها: واکسن ، دانشگاه ، مزارع
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار