میگو غذاهای دریایی منبع سرشاری از ید هستند و برای کودکان بسیار مفیدند.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ بررسی ها نشان می دهند مصرف غذاهای دریایی در کودکی خطر بروز سکته قلبی را تا 50 درصد در بزرگسالی کاهش می دهد.
 
غذاهای دریایی منبع غنی مواد معدنی و اسیدهای چرب مفید هستند.
 
این غذاها به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب امگا-3 در رشد و تکامل، تقویت سیستم ایمنی، بهبود حافظه و قدرت یادگیری کودکان نقش بسزایی ایفا می کنند.
 
 
منبع: سلامت نيوز
 
 
برچسب ها: میگو ، کودک ، ید
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار