مجید حاجی فرجی، رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه کشور در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛
از افتتاح بایوپلنت در این انستیتو خبر داد و گفت: بایوپلنت یک مجموعه ی
آموزشی، پژوهشی است که در زمینه ی 5 گروه اصلی مواد غذایی به فعالیت می
پردازند.
وی با بیان اینکه ساخت این مرکز حدود 20 سالی در این
انستیتو متوقف شده بود افزود: تقریبا تمام کارهای ساخت این مجموعه به پایان
رسیده و آماده همکاری با شرکت های مواد غذایی و آرندی ها در زمینه های
مختلف است.
حاجی فرجی عنوان کرد: فاز اول این بایوپلنت تا قبل از
اردیبهشت ماه برای گروه لبنیات و گوشت افتتاح خواهد شد و در تلاش هستیم که
تا پایان سال زمینه ی انجام هرگونه آزمایش و پژوهش را برای غلات و روغن
آماده کنیم./ح