به گزارش
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران ؛ محققان در یک آزمایش از شرکت کنندگان خواستند چای را در 4 فنجان با رنگ های مختلف مزه کنند این آزمایش بر اساس این فرضیه انجام شد که قوه چشایی به شدت تحت تاثیر رنگی است که چشم انسان به موازات چشیدن به آن خیره می شود.
رنگ ظروف و شکل ظاهری غذا پز در کنار انواع طعم دهنده ها در لذیذ شدن غذا بسیار موثر است و نقش مهمی در افزایش یا کاهش اشتها دارد.
نوشیدن چای در لیوان و فنجان های زرد رنگ آرامش را بیشتر می کند و طعم نوشیدنی را لذیذتر می کند./ع2