چای مکی یا همان چای ترش برای نخستین باردر 2 هکتار از زمینهای شهرستان بوانات فارس کشت شد.

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس،این گیاه دو منظوره، دارای خواص دارویی است و در صنایع غذایی نیز کاربرد دارد.

دم کرده کاسبرگ چای مکی کاهش دهنده فشار خون، خنک کننده بدن، رقیق و تصفیه کننده خون، کنترل کننده کلسترول خون و اختلا لات کبدی و همچنین یکی از منابع غنی آهن به شمار می آید.

یکی از مهمترین خواص چای مکی، شباهت ترکیبات آن با انسولین است و به همین جهت این گیاه خواص ضد دیابتی هم دارد کاسبرگ تازه این گیاه برای سالاد و تهیه شربت استفاده می شود.

بیش از 300 گونه از این گیاه در جهان یافت می شود که موطن اصلی این گیاه غرب آفریقا است چای مکی بومی ایران نمی باشد و در ایران تنها در سیستان و بلوچستان گزارش شده است ، در ایران این گیاه به نام های چای مکی یه مکه ،چای قرمز و چای ترش شناخته می شود./ع

برچسب ها: نخستین ، چای ، ترش ، فارس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
علیر ضاولی زاده هستم
۲۳:۴۶ ۲۷ تير ۱۳۹۶
در خراسان رضوی برای کاشت چای ترش راهنمای کنید ممنون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۰ ۰۵ دی ۱۳۹۴
با سلام
لطفا قیمت بذر و شرایط رشد یا نحوه ارتباط با تولید کنندگان بفرمایید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۸ ۲۳ آذر ۱۳۹۴
سلام شرایط رشد چای ترش چبست؟