ربابه شیخ الاسلامی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: مهمترین عامل کاهش بیماری های بی صدا مثل فشار خون تغییر در مصرف نمک است و باید اقداماتی در سطح ملی انجام شود.
وی در همین خصوص تصریح کرد: استفاده از نمکهایی که سدیم کمتری دارند و همچنین در صنایع غذایی میزان سدیم را درج کنند.
وی عنوان کرد: استفاده از سدیم بی کربنات، (جوش شیرین) در نانوایی ها و نمک در نانوایی ها در بالا بردن فشار خون بی تاثیر نیست در صورتیکه اگر به جای اینها از مخمرها (خمیر مایه) استفاده شود نقش بسزایی در سلامت افراد خواهد داشت.
وی خاطرنشان کرد: باید طی یک طرح کلان ملی تبلیغ مواد غذایی شور و سود ناشی از آن به مواد مغذی ای همچون لبنیات قرار گیرد تا این مواد مفید ارزان تر در اختیار مردم قرار گیرد.
وی اظهار داشت: در صورت مشاهده شدن فشار خون یکی از اعضای خانواده با در استفاده از مواد غذایی حاوی سدیم دقت داشته باشند.
/ع2